Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2014. 12:03:00
DISCOVERY

Došlo je vrijeme za Lov na čovjeka

Svaka epizoda snimana je na drugoj lokaciji, u zemljama koje su svoje elitne postrojbe dovele do savr­šenstva

Lov na čovjeka po opasnim terenima
Lov na čovjeka po opasnim terenima (Discovery Channel)

Konstantna napetost podiže razinu adrenalina u akcijskoj potjeri čiji je plijen-čovjek. Od nedjelje, 2. ožujka u 22:00 na Discovery Channelu premijerno pratite serijal Lov na čovjeka.

Bivši pripadnik glavnih specijalnih postrojbi američke mornarice, Joel Lambert, suprotstavlja se nekima od najelitnijih svjetskih vojnih jedinica za praćenje. Uz pomoć samo onoga što može nositi na leđima, zadatak mu je da bježeći po opasnim terenima izbjegne hvatanje u 48 sati ili manje.

Svaka epizoda snimana je na drugoj lokaciji, u zemljama koje su svoje elitne postrojbe dovele do savr­šenstva, a to su redom po epizodama Amerika, Poljska, Južna Afrika, Filipini, Panama i Južna Koreja. 

Pratimo uzbuđenje vojnika u potjeri za čovjekom, suprotstavljeno njegovom strahu od hvatanja koje ga tjera da stalno smišlja domišljate načine da im uma­kne. Serija je snimana na lokacijama po cijelom svijetu, a u svakoj epizodi Joel ima prednost kad kreće sa startne pozicije na koju ga spuštaju. Ukoliko za ma­nje od dva dana ne stigne do unaprijed određenog mjesta, riskira da ga uhvate.

Budući da ima minimalne zalihe za preživljavanje, sve ostalo što mu je potreb­no mora pronaći usput. Prateći potjeru pomoću kamera koje snimaju iz obje perspektive, gledatelji sudjeluju u akciji zajedno s Joelom i vojnicima. Hoće li Joel uspjeti, ili će pak postati žrtvom vojske ili okoliša?

25.02.2014. 12:03:00
http://metro-portal.hr/doslo-je-vrijeme-za-lov-na-covjeka/83481/