Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2019. 09:01:00
SAVJETI

Domaća maska za oštećenu kosu

Običan kvasac lijek je i za najzapušteniju kosu, a od navedenog sastojka možete dobiti prirodnu masku od koje će vaša kosa zablistati.

Kvasac pomaže...
Kvasac pomaže... (Arhiva)

Prirodna maska od kvasca je trajna i visoke kvalitete te odgovara svim tipovima kose. Ova maska nezamjenjiva je za brži rast kose te odlična u borbi protiv gubitka kose i uklanjanja prhuti.

Maska od kvasca

Koristeći masku od kvasca postići ćete fenomenalne rezultate, ali sama procedura za oporavak kose se mora provoditi sustavno, nikako s vremena na vrijeme, kako bi vam rezultat bio brz, djelotvoran i dugoročan.

Masku od kvasca potrebno je koristiti jednom tjedno, 3-4 mjeseca, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 3 mjeseca. Ukoliko vam je cilj ojačati i obnoviti oštećenu kosu savjetuje se da masku od kvasca koristite 2 puta tjedno kroz 2 mjeseca, pa po potrebi ponovite proceduru nakon 3 mjeseca.

Liječenje ćelavosti

Ovom maskom ne možete izliječiti ćelavost, ali možete poboljšati kvalitetu kose i potaknuti njen rast u slučaju opadanja kose zbog bolesti, hormonskim poremećaja, stresa, kemoterapije i jesenjeg intenzivnijeg opadanja kose.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
27.04.2019. 09:01:00
http://metro-portal.hr/domaca-maska-za-ostecenu-kosu/118190/