Metro-portal.hr

objavljeno 19.05.2010. 12:00:36
Art centar

Dođite na druženje s gitarističkim virtuozom Gregom Kochom

Poznati svjetski blues gitarist dolazi na druženje s fanovima i dijeljenje autograma u Mega Muzici

(Greg Koch)

Povodom održavanja Fender radionice u klubu Hard Place u petak 21. svibnja, taj isti dan u 16h svjetski poznati blues gitarist Greg Koch, ujedno i promotor Fender branda družit će se s fanovima i potpisivati autograme u Mega muzici, Vlaška 48.

Greg Koch je gitaristički velikan kojeg često nazivaju "otkačeni gitaristički genij" ili "eklektički virtuoz". Ovaj 44-godišnjak iz Milwaukeea je puno više od gitarskog genijalca - on je internacionalno priznat, vrhunski session gitarist, autor najprodavanijih knjiga za učenje gitare,  zvijezda instrukcijskih DVD-a, kolumnist u gitarskim magazinima, radio voditelj, predavač na Fenderovim workshopovima, on je jednostavno Greg Koch!

Po prvi puta publika će u Hrvatskoj imati priliku upoznati ovog sjajnog "lika" koji tako fenomenalno miješa blues, jazz, country, folk i sve što mu padne "pod ruku". On je bio jedna od najbolje čuvanih tajni u gitarističkom svijetu dok ga 2001. Godine na NAMM showu (najvećem sajmu instrumenata na svijetu) nije otkrio nitko drugi doli legendarni Steve Vai koji je oduševljen njegovom svirkom odlučio potpisati ugovor s njime za svoju diskografsku kuću Flavored Nations.

Greg Koch će prilikom Fender radionice u Hard Placeu predstaviti zanimljive Fender novitete: G-dec 3 pojačalo u čijem je stvaranju i sam sudjelovao, te nove American Special električne gitare.

Osim održavanja Fender radionice, Greg Koch će nastupiti na festivalu "Prvi Zagreb International Blues Festival" i to prve večeri, 21. svibnja u klubu Sax.

Pozvani su svi fanovi da ne propuste ovu jedinstvenu priliku i druženje s Gregom Kochom!

19.05.2010. 12:00:36
http://metro-portal.hr/dodjite-na-druzenje-s-gitaristickim-virtuozom-gregom-kochom/40380/