Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2013. 14:52:00
8. OGFB

Dođite na 8. Ogulinski festival bajke!

Dan Domaćih obilježit će šareno otvorenje i početak pustolovine kroz tri tematska dana s cjelodnevnim programom vrhunskih kazališnih predstava

Ogulinski festival bajke po osmi put
Ogulinski festival bajke po osmi put (OGFB)

Od 7. do 9. lipnja 2013. na već poznatim festivalskim scenama u Ogulinu - zavičaju bajke s programskim konceptom umjetničkog direktora Maria Kovača, održat će se 8. Ogulinski festival bajke (OGFB).

U okružju prirodnih ljepota Ogulina, atmosferi kreativnog stvaranja i izražavanja i mnogobrojnih kulturno - edukativnih sadržaja u festivalu će uživati svi koji žele doživjeti bajku te, zajedno sa svojim najmilijima, putovati kroz nju.

Dođite na 8. Ogulinski festival bajke! Dan Domaćih obilježit će šareno otvorenje i početak pustolovine kroz tri tematska dana s cjelodnevnim programom vrhunskih kazališnih predstava i produkcija, performansa, promocija knjiga i stručnih radova, radio igara i živog pripovijedanja. Pripremite se za putovanje kroz bajku u veselom ritmu tjelovježbe i kreacija u Make up šatoru, ali i okusite bajku rođendanske torte OGFB-a.

Opustite se na čudesnoj vožnji festivalskim vlakićem i putjte festivalskom putovnicom. Posjetite kreativne radionice i stvarajte sa svojim najmilijima. Noćna pustolovina prvoga dana OGFB-a će započeti poetskim recitalom na žici - 40 metara iznad kanjona Dobre. U subotu očekujte ubrzanje ritma jer se pustolovno putovanje nastavlja Danom cirkusa i plesa. Ove godine možete doći na OGFB Karlekom iz Zagreba i Rijeke, a sve ljubitelje rekreacije i prirode očekuje tradicionalna Ciklobajka.

Posljednji dan, Dan životinjskog carstva, razveselit će sve ljubitelje životinja jer vas očekuje izložba malih životinja. Koliko ste bili u ritmu bajke možete provjeriti bajkovitim kvizom, ali i osvojiti vrijedne nagrade. Prije nego što se oglasi posljednja priča 8. Ogulinskog festivala bajke, sjetite se da ste proslavili 100 godina šegrta Hlapića - malenog kao lakat, veselog kao ptica, hrabrog kao kraljević, mudrog kao knjiga, a dobrog kao sunce! I veselite se djetetu u sebi!!!

Karlek info:

Polazak vlaka i cijene karata

Zagreb GK 07.40 sati 

Karlovac 08.24 sati 

Ogulin 09.27 sati

55,00 kuna odrasli
25,00 kuna djeca od 4-12 godina
10,00 kuna prijevoz bicikala
10,00 kuna kućni ljubimci
djeca do 4 godine besplatno

Povratak iz Ogulina 

u 18.05 sati

Dolazak u Zagreb

u 19.51 sati

Festivalske stranice: www.ogfb.hr i www.tz-grada-ogulina.hr

28.05.2013. 14:52:00
http://metro-portal.hr/dodjite-na-8-ogulinski-festival-bajke/78392/