Metro-portal.hr

objavljeno 21.06.2012. 18:24:44
BIZNIS

Dođite na 3. Brand manager susret poduzetnika

Poslovno planiranje najvažniji je faktor za realizaciju i opstanak u poduzetništvu.

3. Brand manager susret poduzetnika
3. Brand manager susret poduzetnika (Arhiva)

Pozivamo vas na najveći poslovni događaj godine - na 3. Brand manager susret poduzetnika, koji će se održati 24. rujna 2012. u kinu Cineplexx. Dođite na cjelodnevni seminar - radionicu i saznajte zašto bez dobrog plana NEMA poslovnog uspjeha.

Ulaznice su u pretprodaji do 30. 6. 2012, i to u ograničenim količinama. Redovna cijena - 350 kn. Uključuje 30% popusta i Brand manager priznanicu! Više o susretu na adresi: http://susret.brandmanager.com.hr

Svi sudionici dobit će službene Brand manager priznanice za sudjelovanje na 3. Brand manager susretu poduzetnika, s temom Poslovno planiranje. Brand manager priznanica potvrda je o sudjelovanju na 3. Brand manager susretu poduzetnika.

Poslovno planiranje najvažniji je faktor za realizaciju i opstanak u poduzetništvu. Sudjelujte na 3. Brand manager susretu poduzetnika i naučite prijeko potrebna znanja poslovnog planiranja!

Susret je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i onima koji tek žele stupiti u poduzetničke vode. Tema je susreta poslovno planiranje, a govorit će stručnjaci iz tog područja, poput mr. sc. Elvire Milivić Budeš, direktorice Poslovnog učilišta Filaks, Elene Cvjetković, business coacha, i Saše Fištera, suosnivača jednog od najposjećenijih portala za tehnologiju, biznis i zabavu - Zimo. Također, predavat će i Jurica Dujmović, marketinški konzultant i organizator ovog susreta.

Susret ima iznimnu važnost za hrvatsko poduzetništvo jer ćemo na njemu prvi put predstaviti projekt koji predstavlja cjelovito rješenje za sve dileme i probleme koji muče hrvatskog poduzetnika, kao i one koji to tek planiraju postati.

Radi se o centru znanja i konkretnih savjeta za poduzetnike pomoću kojih poduzetnici mogu i zaraditi i uštedjeti - bez okolišanja, nudit ćemo točne i nedvosmislene odgovore na sve vaše upite iz poslovanja, prava i računovodstva.

Na 3. Brand manager susretu poduzetnika naučit ćete:

  • kako donositi kvalitetne i utemeljene poslovne odluke

  • kako izbjeći pogreške u planiranju, zbog kojih mnoge tvrtke danas propadaju

  • kako planirati svoj marketing

  • kako planirati svoje troškove i raspodijeliti prihode kroz godinu

  • kako se služiti alatima koji vam omogućuju brže i uspješnije poslovno planiranje!


Ulaznice za susret su u pretprodaji do 30. 6. 2012, i to u ograničenim količinama. Kupnjom do isteka zaliha ostvarujete popust od čak 30%! Zahvaljujemo i portalu - METRO, www.metro-portal.hr, bez kojeg ova objava ne bi bila moguća!

Vidimo se na 3. Brand manager susretu poduzetnika!

21.06.2012. 18:24:44
http://metro-portal.hr/dodjite-na-3-brand-manager-susret-poduzetnika/72117/