Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2018. 15:00:00
COOL

Doček Nove godine bez petardi za pse

Hotel u Švedskoj nudi opuštajući doček Nove godine životinjama koje se boje pucanja i prasaka eksplozivnih naprava tijekom novogodišnjih proslava

Doček Nove godine bez straha
Doček Nove godine bez straha (Arhiva)

Opuštajući doček Nove godine za životinje koje se boje petardi i vatrometa moguć je - u švedskom hotelu.

Hotel u Stockholmu ima posebnu ponudu za nervozne životinje. Više od 300 pasa i šest mačaka trebali bi ispratiti godinu u hotelu Clarion Arlanda, u zračnoj luci u švedskoj prijestolnici, kako bi izbjegli glasan prasak vatrometa.

Hotel Clarion Arlanda nudi uslugu "sretnog psa" od 2013. Zabranom vatrometa u zračnoj luci Arlanda nudi se dobrodošlica plašljivim četveronožnim gostima.

- Prvi smo je ponudili u zemlji, a mnogi su slijedili našu ideju - rekla je izvršna direktorica hotela Pernilla Johansson za novine Upsala Nya Tidning.

- Sve je počelo kada se gost sa psom čekirao u hotel uoči proslave Nove godine 2012. Shvatili smo da je dobra ideja na taj način privući vlasnike plašljivih pasa - dodala je.

Osoblje je napravilo malu stazu za šetnju oko obližnjeg jezera Holmsjon, a vlasnici pasa po dolasku dobivaju vrećicu dobrodošlice s kosti za žvakanje.

30.12.2018. 15:00:00
http://metro-portal.hr/docek-nove-godine-bez-petardi-za-pse/116166/