Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2018. 10:31:00
DOČEK NOVE

Doček 2019. godine na Zrinjevcu, Ledenom parku i u Maksimiru

Dočekajte novu 2019. godinu na otvorenome uz koncerte i novogodišnje programe na Adventu u Zagrebu!

Dočekate Novu 2019. na Adventu
Dočekate Novu 2019. na Adventu (Arhiva)

I ove godine, zagrebačke ulice i trgovi na silvestarsku će noć obilovati brojnim glazbenim programima, a otvorene će biti i gastro-kućice s bogatom ponudom blagdanskih jela i pića!

U jednom od najljepših zagrebačkih parkova, Zrinjevcu, silvestarsku večer obilježit će koncerti na otvorenome, od 21:30 sviraju Radiogroove i Cover page.

Radiogroove je energični četveročlani bend, koji uz pregršt domaćih i stranih hitova obećaje nezaboravan provod.Cover Page Band, koji će nas uvesti u novu 2019. godinu godinu, je peteročlani akustični bend koji svira pop/rock/funk/rockabilly domaće i strane stvari kojima daju "unplugged" glazbeni štih. Sastoje se od dvije akustične gitare, bassa, cajona i vokala.

Za sve one koji prvoga siječnja vole prošetati gradom i uživati u prvim satima nove godine, organiziran je svečani novogodišnji koncert klasične glazbe Strauss Ansambla. Koncert će se održati od 17 do 19 sati na zrinjevačkom Glazbenom paviljonu, postavljenom davne 1891. godine. Sam paviljon bio je desetljećima jedno od žarišta društvenog živoga Zagreba, pa je ovaj novogodišnji koncert svojevrsna zahvala ovom spomeniku glazbe, koja je imala važnu ulogu u stvaranju građanskog života i Zagreba kakvog danas poznajemo.

Na Silvestrovo gastronomske kućice rade od 10 do 04 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Projekt organiziraju Katapult promocija i Turistička zajednica grada Zagreba.

Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz koncert benda Zgroove, a svi koji žele potpuno poseban doček 2019. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno - „uklizati" u 2019. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet. Uz ponudu na gastronomskim kućicama, posebnost Ledenog parka je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta.

Ledeni park 31. prosinca radi od 10 sati do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 11:30 do 23 sata. Ugostiteljske kućice na Silvestrovo raditi do 04 sata. Projekt organiziraju Katapult promocija i Turistička zajednica grada Zagreba.

Advent u Maksimiru organizira ponešto drukčiji doček, i to za cijelu obitelj!

Na Silvestrovo, točno u podne priprema se veliki tulum na Adventu u Maksimiru, a DJ Dan Turk prisjetit će nas svih hitova koji su obilježili 2018, uz dječje igraonice u tri grijana paviljona. Što se tiče glazbenog programa uoči Nove godine, u nedjelju, 30. prosinca zakazan je i koncert benda Good Foot.

Na Silvestrovo, Advent u Maksimiru radi od 10 sati do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Projekt organiziraju Katapult promocija i Turistička zajednica grada Zagreba, uz potporu Javne ustanove Park Maksimir.

29.12.2018. 10:31:00
http://metro-portal.hr/docek-2019-godine-na-zrinjevcu-ledenom-parku-i-u-maksimiru/116140/