Metro-portal.hr

objavljeno 31.12.2016. 15:07:00
DOĐITE

Dočeci Nove godine na gradskim trgovima širom Hrvatske

Trgovi svih većih gradova bit će prepuni ekipe koja slavi doček Nove godine, pa evo u kojim su gradovima najbolji tulumi

Gdje se slavi i kako
Gdje se slavi i kako (FreeDigitalPhotos)

Doček Nove godine na otvorenom postao je običaj u svim većim hrvatskim gradovima, pa da vidimo gdje će večeras tko zabavljati okupljenu ekipu:

Čakovec

Ovaj put u Čakovcu neće biti poznatih estradnih imena, već će sve biti u znaku domaćih sastava pop i rock glazbe. Na Trgu Republike u Čakovcu posjetitelje će zabavljati Noćna smjena i October Light.

Dubrovnik - Stradun

Za posjetitelje na dubrovačkom Stradunu doček počinje u 21 sat uz DJ-a Kamenog (donedavnog člana grupe Colonia) koji će zagrijati publiku za nastup Splićana, kraljice hrvatske estrade Doris Dragović i neumornog zabavljača Jole.

Hvar - Trg sv. Stjepana

Hvarski doček na otvorenom tradicionalno se održava na Trgu sv. Stjepana, pa će tako i ovog Silvestrova. Hvaranima i njihovim gostima ovaj doček Nove godine upriličit će DJ Pavlov zadužen za zagrijavanje, dok glavna zvijezda večeri, bend Parni valjak, započinje s nastupom u 23 sata. 

Karlovac

Karlovac priprema tradicionalni doček Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića. Program će početi u 21.30, a Karlovčane i njihove goste zabavljat će domaći cover rock bend The Trio te grupa Gretta svirkom od 23 sata.

Osijek - Trg Ante Starčevića i Trg sv. Trojstva

Doček Nove godine u najvećem slavonskom gradu i ove godine odvijat će se na dva gradska trga. Na središnjem gradskom trgu (Trg Ante Starčevića) Osječane će u najluđoj noći zabavljati domaći dečki, Vigor Bend, uz DJ-a. Program će početi oko 22.30, a trajat će do jedan sat ujutro. Okupljene na novogodišnjem dočeku na Trgu svetog Trojstva zabavljat će i zagrijati popularni zagrebački bend Elemental.

Poreč - Trg slobode

Posjetitelje porečkog Trga slobode u novogodišnjoj noći očekuju nastupi Mladena Grdovića Jasmina Stavrosa, zaduženih za zabavu do ranih jutarnjih sati.

Pula - Forum

Na pulskom Forumu i ove godine priprema se veliki doček Nove godine. Svirat će s početkom u 20 sati The Night Express i Hladno pivo, a posjetitelje čeka i ponoćni vatromet.

Rijeka

Doček Nove godine na Korzu donosi jednog od najpopularnijih hrvatskih kantautora, Zlatana Stipišića Gibonnija. Uz Gibonnija, čiji je nastup planiran u 23 sata, Riječane i njihove gosti zabavljat će Izet i Borgie, koji počinju sa svirkom u 21.45 sati, te En Face i Belfast Food.

Split - Riva

Splićanima i njihovim gostima na Rivi za dobru zabavu bit će zadužen njihov omiljeni glazbenik Petar Grašo te grupa Buđenje. Posjetitelji će u ponoć moći uživati u tradicionalnom vatrometu i zabavi do ranih jutarnjih sati. 

Šibenik

Šibenski Dolac i ovaj put domaćin je velikog dočeka Nove godine na otvorenom. Program započinje u večernjim satima nastupom predgrupe, nakon koje slijedi koncert Massima Savića

Varaždin - Kapucinski trg

Varaždinci će u Novu godinu ući na Kapucinskom trgu uz koncert grupe Vatra, vatromet, ali i tradicionalnu, 39. po redu, Novogodišnju utrku, jedinstvenu na svijetu. 

Zadar - Kalelarga

U Donatovu gradu večernji program na Narodnom trgu otvaraju Tomislav Bralić i klapa Intrade. Nakon njih na pozornicu će doći Ivan Zak. Na Trgu Petra Zoranića svirat će Vista dok na Forumu u isto vrijeme počinje Aynthetica i Living Room.

31.12.2016. 15:07:00
http://metro-portal.hr/doceci-nove-godine-na-gradskim-trgovima-sirom-hrvatske/102229/