Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2014. 23:01:00
MMM

Dobre seksualne navike koje treba njegovati

Iako svi savjetuju da vam seksualni život ne smije preći u rutinu, neke navike jednostavno se ne smiju zapostavljati

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (FreeDigitalPhotos)

Bez obzira koliko vam govorili da u seksu uvijek treba biti svjež i inovativan, postoje neke seksualne navike koje vrijedi njegovati i održavati, jer imaju veliku ulogu u osiguravanju kvalitete seksualnog života.

Tako, primjerice, partneru treba uvijek govoriti što želite da vam radi. Naravno, postoje bolji i lošiji načini, a najbolji je kad takav razgovor vodite izvan spavaće sobe i pokušate sugerirati što vam se sviđa. Spominjanje onoga što vam se ne sviđa moglo bi biti kontraproduktivno, stoga, budite afirmativni.

Redovna masturbacija također spada u dobre navike, i to iz jednostavnog razloga - na taj način bolje upoznajete svoje tijelo i otkrivate nešto novo o njemu, pa primjenom prve navike dolazite do većeg užitka u krevetu.

Budite diskretni po pitanju ženskog orgazma, preciznije, nemojte je uvijek zapitkivati je li dostigla vrhunac, jer na taj način stvarate dodatni pritisak koji loše utječe na kvalitetu vašeg seksualnog života. 

I da, za kraj, seksajte se nekad i po navici. Kad vam se baš i ne da i niste raspoloženi, svejedno se seksajte. Popravit će vam se raspoloženje i održat ćete glavnu naviku - seksanje

15.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/dobre-seksualne-navike-koje-treba-njegovati/82733/