Metro-portal.hr

objavljeno 13.10.2010. 09:34:38
LIVE

Dobra glazba uz odlične bendove ovog vikenda u Hard Placeu

Live vikend otvorit će prva cura u Hard Placeu, subotom se tradicionalno svira rock, a u nedjelju vas čeka Dinner Blues Session

Hard Place
Hard Place (Hard Place)

U tri dana očekuju nas odlična tri benda. Od rocka, hard rocka do bluesa dođite i zabavite se uz probranu glazbenu ekipu, a upad je free!

15.10. - petak
Friday Fever - Dominanti

Ovog petka u Hard Place-u nastupa prva cura. Pjevačica banda imena Tanja, prava je „biker chick" koja voli brze motore i glasni rock'n'roll, a uz sve to još i dobro pjeva. Njeni dečki iz banda prate je u obradama standarda hard & heavy glazbe i uvijek prirede sjajnu svirku. Dakle ovaj petak žestoko u Hard Placeu. Provjerite kako zvuče na linku pa navratite provjeriti uživo - svirka od 21 sat, upad free.

16.10. - subota
Rock subota - Whatever

Whatever su svirali u „prvom poluvremenu" otvaranja Hard Placea i napravili su sjajnu feštu pa je ponovni poziv prilikom „drugog poluvremena" bio neizbježan. U velikoj postavi od čak 7 članova i uz njihov šaroliki repertoar od Stonesa, Claptona, i Cockera do Santane, Black Crowesa ili Jeff Healeya Whatever garantiraju najbolju zabavu ove subote. Svirka od 21 sat uz free upad.
Facebook - Whatever

17.10. - nedjelja
Dinner Blues Session - Mapache Blues

Nedjeljni blues uz free klopu poziva vas ovog tjedna na Mapache Blues. Sastavljeni od prokušanih glazbenika i sa ponovno aktivnim bivšim bubnjarem Hard Timea Mapache vas vode kroz repertoar klasičnog rhythm'n'bluesa. Na linku možete čuti njihovu verziju velikog hita Croassroads i dobiti viziju kako to i što sviraju Gnjus i ekipa. Svirka od 21, klopa od 20 h, upad free.

U Hard Placeu možete kupiti ulaznice za koncerte Tito & Tarantula 21.10. i Joe Bonamassa 29.10. u klubu Boogaloo, a pri kupnji ulaznice dobivate gratis plakat!

13.10.2010. 09:34:38
http://metro-portal.hr/dobra-glazba-uz-odlicne-bendove-ovog-vikenda-u-hard-place-u/49652/