Metro-portal.hr

objavljeno 04.10.2012. 20:34:00
SEKSUALNA DUHOVNOST

Do orgazma je moguće doći uz pomoć misli

Seksualne terapeutkinja Barbare Carrellas tvrdi da se orgazam može postići posebnom tehnikom opuštanja i fantaziranja

Malo razmišljanja i ...
Malo razmišljanja i ... (Dreamstime)

Barbara Carrellas je američka spisateljica, seksualna terapeutkinja, predavačica i motivatorica, voditeljica radionica i tečajeva i kazališna umjetnica koja već dvadeset godina tvrdi da orgazam pomoću misli nije mit i da je to moguće naučiti.

Od kazališne umjetnice do seksualne terapeutice

Carrellas se u New Yorku osamdesetih bavila prije svega kazališnim performansima, ali se krajem osamdesetih "prešaltala" u seksualnu terapeutkinju. Osamdesete su donijele strah od AIDS-a jer se bolest jako brzo širila u umjetničkim krugovima.

>> Kako prepoznati kada glumi orgazam

Barbara Carrellas je zbog toga počela istraživati alternativne vidike seksualnosti, te se naučila postizanju orgazama pomoću misli - radi se o takozvanim dišno-energetskim orgazamima, kako ih je sama nazvala, koji se ostvaruju preko tehnike dubokog disanja i opuštanja.

Misaoni orgazmi Barbare Carrellas su stvarni!

Istraživači sa Sveučilišta Rutgers su prije godinu dana dokazali da kada Barbara Carrellas postigne svoj dišno-energetski orgazam određeni dio mozga reagira kao i kod običnog orgazma. Pisac i seksualni terapeut dr. Ian Kerner tvrdi da je mozak najjači seksualni organ i zato ženama preporuča tehnike disanja, koncentracije i korištenja fantazija kao sredstava za poboljšanje seksualnog života, ali ne i kao jedini način uživanja i postizanja užitka.

Orgazam mislima kao nadogradnja seksu

Barbara Carrellas kaže da svatko može naučiti tu tehniku ukoliko odbaci tradicionalno poimanje seksualnosti. U svojim vezama je ne koristi kako bi nadomjestila klasični seks, ali je koristi kao nadogradnju seksa i genitalnog odnosa.

Barbara kaže da je našu seksualnu energiju potrebno izjednačiti s našom duhovnošću jer ćemo biti opušteniji, a naša kreativnost će se manifestirati u bogatstvu i sreći na svim područjima života, što uključuje i potpunije ljubavne veze.

>> Kako produljiti ženski orgazam

Tehnici koja u ženskom tijelu uzrokuje nevjerojatne eksplozije užitka Carellas poučava kroz radionice u SAD-u gdje ljudima želi priuštiti novo nezaboravno seksualno iskustvo. Nažalost, tajne postizanja orgazama uz pomoć misli nije podijelila s javnošću - njih možete otkriti isključivo na radionicama te ponešto iz njenih knjiga. A posljednje knjige Barbare Carrellas su Urban Tantra: Sacred Sex for the Twenty-First Century i Luxurious Loving: Tantric Inspirations for Passion and Pleasure.

04.10.2012. 20:34:00
http://metro-portal.hr/do-orgazma-uz-pomoc-misli/46236/