Metro-portal.hr

objavljeno 22.04.2013. 23:04:00
MLJAAC!

Do eksplozivnih orgazama dobrom hranom

Kad pežljivo pripremite večernje druženje i začinite ga čašom dobrog crnog vina, eksplozija u krevetu bit će prirodan završetak večeri

Kamenice uvijek pale
Kamenice uvijek pale (MWN)

Kako hranom doći do boljih orgazama, pitanje je koje ste si možda postavili nakon čitanja nekog od članaka na tu temu. Pa za početak, potrudite se da na jelovniku večere od koje očekujete mnogo budu čili papričice.

Naime, kapsaicin iz čilija povećava osjetljivost završetaka živaca i ubrzava cirkulaciju, što će bolje prokrviti organe i povećati osjetljivost tijela. Naravno, ne možete promašiti s kamenicama koje su pune cinka koji povećava proizvodnju testosterona, ali i jeftinije varijante poput borovnica napravit će gotovo isto.

Poboljšavaju cirkulaciju, antioksidansi uništavaju slobodne radikale i daju vam seksi izgled, a uz to su pune dopamina, neurotransmitera koji potiče centar za uživanje - sve zajedno vodi k sjajnom orgazmu.

Vanilija će lagano stimulirati živce što će pomoći intenzivnijem osjetu dodira, tako da jagode sa šlagom ili sladoled od vanilije trebaju biti obavezan dio predigre. Ako dragome uz to date koju krišku lubenice, čiji će citrulin povećati razinu dušikovog monoksida u tijelu, koji će ubrzati cirkulaciju i pomoći pri opuštanju, brže uzbuđenje i jača erekcija su odmah tu.

Uz sve to neka na stolu bude i štogod oraha i sjemenki bundeve, jer ovi bogati izvori omega-3 masnih kiselina pojačat će proizvodnju hormona važnih za orgazam. 

Kad ovako pripremite večernje druženje i začinite ga čašom dobrog crnog vina, eksplozija u krevetu bit će prirodan završetak večeri.

22.04.2013. 23:04:00
http://metro-portal.hr/do-eksplozivnih-orgazama-dobrom-hranom/77724/