Metro-portal.hr

objavljeno 14.08.2019. 11:31:00
NAJAVE

Đorđe Balašević ovu subotu u Areni Pula

Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, Balašević će zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom

Pula mi je uvijek bila važna!
Pula mi je uvijek bila važna! (Arhiva)

Najveći kantautor naših prostora, vječni romantičar, Đorđe Balašević i Pula vole se javno već godinama, a to će još jednom pokazati ove subote, 17. kolovoza u Areni, kada se sprema jedan sasvim poseban koncert.

Praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, Balašević će zasigurno ponoviti emocije i zajedništvo s publikom, kao i 2016., kada je Arena bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a koncert rasprodan.

Balašević se uoči koncerta u Puli javio s probe, uz dojmove iščekivanja koncerta.
"Pula mi je uvijek bila važna... Daj Bože da bude kao i uvijek, jer je uvijek bilo fantastično!" - izjavio je Balašević uoči koncerta u subotu.

Balašević za sebe voli reći "Ja sam idealan gost. Dolazim rijetko i ostajem kratko.", a sudeći po rasprodanim kocertima i brzinom kojom se kupuju ulaznice za njegove koncerte u Hrvatskoj, jedan je od onih glazbenika kojeg publika uistinu željno iščekuje.

Tako je i s koncertom u Puli, kada se, zbog velikog interesa očekuju gužve.
Upravo zbog toga u subotu će biti otvorena tri ulaza: s donje strane Arene A glavni ulaz, B ulaz iz smjera Šijane - rotora te za tribine ulaz C s gornje strane Arene.
Ulazi se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21 sat.

Ostalo je još malo ulaznica u prodaji za Balaševićev subotnji koncert, a mogu se kupiti na pretprodajnim mjestima, dok će se na dan koncerta, ukoliko još bude ulaznica u prodaji, moći kupiti na blagajni ispred Arene, od 9h ujutro.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, te na prodajnim mjestima Tisak Media centara.

14.08.2019. 11:31:00
http://metro-portal.hr/djordje-balasevic-ovu-subotu-u-areni-pula/120071/