Metro-portal.hr

objavljeno 11.11.2011. 12:53:18
KOBNA OZLIJEDA

Đoković odustao usred ATP turnira u Parizu

Nole je zbog upale ramena morao odustati od igranja četvrtfinala teniskog ATP turnira u Parizu u kojemu bi snage odmjerio sa Tsongom

Fotografija vijesti

Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković objavio je u petak kako se povlači s teniskog ATP turnira u Parizu zbog upale desnog ramena te stoga neće igrati četvrtfinalni meč protiv Francuza Jo-Wilfrieda Tsonge, javlja Hina.

Na svojoj internetskoj stranici Đoković se požalio na bolove u ramenu zbog čega odustaje od meča jer ne želi riskirati ozbiljniju ozljedu i tako omogućava Tsongi izravan ulazak među četiri najbolja u Parizu.

Razlog predaje je ozljeda ramena, koju je Đoković zadobio još prošli tjedan na turniru u Baselu, a unatoč bolovima zaigrao je Parizu ubilježivši dvije pobjede, uključujući i onu nad Ivanom Dodigom u 2. kolu.

Đoković je puno riskirao igrajući u Parizu, ali mu se barem financijski isplatilo jer je uzeo bonus od 1.6 milijuna dolara za sudjelovanje na turnirima iz Masters-serije.

Uz Tsongu, u polufinale se plasirao i Čeh Tomaš Berdych koji je u tijesnom dvoboju slavio protiv Škota Andya Murraya s 4:6, 7:6 (5), 6:4.

 

11.11.2011. 12:53:18
http://metro-portal.hr/djokovic-odustao-usred-atp-turnira-u-parizu/65363/