Metro-portal.hr

objavljeno 20.12.2008. 21:58:37

Djevica - godišnji horoskop za 2009.

Fotografija vijesti

Ljubav

Zauzete Djevice će siječanj provesti u prilično harmoničnom odnosu s partnerom, dok vas u veljači očekuju mnogobrojne razmirice oko obiteljskih problema. Ni u ožujku situacija neće biti savršena. Najvjerojatnije će doći do sukoba oko prevlasti, jer se vašem partneru smučila pozicija podčinjenog u vezi. Slobodne Djevice konačno s početkom proljeća, već u prvoj polovini travnja ulaze u vezu s osobom iz prošlosti, koju će poslije dugo vremena slučajno sresti na nekom javnom mjestu.

Svibanj vam donosi zatišje i moći ćete uživati u emocijama koje vam partner poklanja. Tijekom lipnja možete očekivati od partnera teške riječi, jer ćete ga potpuno zapostaviti zbog poslovnih obaveza. Srpanj vam donosi dugo očekivani odlazak na odmor, ali ukoliko otputujete s partnerom razmirice će se nastaviti, pa bi bilo bolje da se odvojite na par dana. Novo poznanstvo vam pristiže sredinom kolovoza, ali s njima i opravdana ljubomora partnera, pa je lako moguće da će se mnoge veze u ovom razdoblju i završiti.

Sretan broj - 2
Sretna boja - kričavo zelena
Sretan dan - srijeda
Sretni datumi - 2., 11., 20. i 29.
Sretni mjeseci - veljača i studeni
Rujan je idealan za učvršćivanje nove ljubavne veze i mnoge Djevice će se u ovom razdoblju odlučiti ozakoniti svoju iako jako kratku, prilično emotivnu novu vezu. Listopad vam donosi sukob s jednim od roditelja zbog vašeg izbora, ali ovakva situacija je prolazna pa nemate većeg razloga za brigu. Studeni slobodnim Djevicama donosi nekoliko kraćih avantura, ali ni jedna neće zadovoljavati vaše kriterije pa ćete poslije svakog novog poznanstva krenuti dalje. U prosincu se situacija mijenja i jedno novo poznanstvo će na vas ostaviti veliki dojam, pa ćete cijeli prosinac provesti u pokušajima da se to poznanstvo pretvori u nešto više.

Posao

Djevicama siječanj 2009. ne donosi veće promjene, pa će moći u miru i tišini provesti početak godine. Veljača vam donosi mnogo više događanja kako na polju karijere, tako i u privatnom životu. Najvjerojatnije ćete dobiti primamljivu ponudu za promjenu radnog mjesta, pa možda čak i profesije, ali vi ćete ipak odlučiti da još neko vrijeme ostanete na istoj poziciji. Novac vam stiže u ožujku 2009. i vjerojatno ćete ga dobiti zahvaljujući nekoj sudskoj presudi u vašu korist ili nekim pravim poslom. Ovo je povoljno razdoblje i za podnošenje zahtjeva za kredit.  

Travanj 2009. će vam djelovati pomalo monotono i svoju želju da nešto promijenite ostvarit  ćete uz pomoć nekog prijatelja. Odlazak na kraće putovanje zajedno s njim može vam pomoći da se malo opustite i rasteretite. Tijekom svibnja će vam goditi izlasci i dobro ćete se provoditi u pravom smislu te riječi, pa će doći do zapostavljanja radnih obaveza. Zbog toga ćete cijeli lipanj provesti radno bez bijednog slobodnog trenutka. Na odmor se odlučite sredinom srpnja 2009. i bilo bi pametnije da otputujete nekim prijateljem, nikako s partnerom. Kolovoz vam donosi novu poslovnu šansu, koja može početi kao hobi, ali će se vremenom izroditi u dobar izvor prihoda.

U rujnu 2009. očekujte posjet nekog rođaka ili prijatelja koji dolazi iz inozemstva ili nekog udaljenijeg mjesta. U ovom razdoblju možete očekivati i veći dotok novca preko partnera ili uz njegovu pomoć. Listopad vam donosi manji verbalni sukob s nekim od pretpostavljenih, i ukoliko ne spustite loptu i odustanete od svog mišljenja,  možete lako ostati bez posla. Ukoliko od toga i dođe, nova poslovna prilika vam se pruža već sredinom studenoga 2009. U pitanju će biti preporuka nekog od vaših bivših kolega. Tijekom prosinca se strasti stišavaju i ponovno ulazite u klasičnu monotonu kolotečinu života.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti dosta osjetljivo u 2009. godini, naročito sredinom godine. Mogući su želučani problemi i usporeni rad crijeva. Također, pažnju biste trebali obratiti i na grlo, naročito u rujnu. Izbjegavajte suhu hranu i pijte više tekućine.  Također nemojte pretjerivati s napornim fizičkim radom, jer možete kasnije patiti od posljedica. Ukoliko ste planirali krenuti u teretanu i započeti potpuno novi život po pitanju fizičkih aktivnosti, dobar trenutak za to je mjesec svibanj.

(izvor: http://www.astrosporto.com, www.astro.com)

 
  
    
    

 

20.12.2008. 21:58:37
http://metro-portal.hr/djevica-godisnji-horoskop-za-2009/13774/