Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2011. 11:13:00
PROBLEMI

Disney odustaje od The Lone Rangera

Studio i redatelj Gore Verbinski nisu se uspjeli dogovoriti oko budžeta filma, jer je redatelj tražio četvrt milijarde dolara

Johnny Depp ipak neće biti kauboj

Američki Disney odustaje od produkcije skupe nove verzije vesterna "The Lone Ranger" s Johnnyjem Deppom, zbog toga što se studio i redatelj nisu dogovorili o proračunu za snimanje toga filma, piše u nedjelju Wall Street Journal na svojoj internetskoj stranici a prenosi Hina.

Po pisanju tog američkog poslovnog dnevnika koji se poziva na dobro obaviještene izvore, redatelj Gore Verbinski tražio je između 230 i 250 milijuna dolara, a Disney je bio spreman uložiti tek 200 do 210 milijuna.

Budući da nije postignut dogovor, studio je u petak prekinuo pripreme za snimanje koje je trebalo početi u listopadu u Novom Meksiku na jugu Sjedinjenih Država, a film je trebao izaći koncem 2012., dodaje list.

Unatoč takvoj odluci, Verbinski koji je za Disney režirao "Pirate s Kariba" s Deppom, nastavio je tijekom vikenda pregovarati s producentom Jerryjem Bruckheimerom, navodi list.

U toj obradi vesterna iz 1950-ih koji je važan projekt za Disney, Depp treba tumačiti ulogu Tonta, Indijanca koji prati usamljenog rendžera na njegovim putovanjima. Glavnog junaka glumio bi Armie Hammer, poznat po ulozi u filmu "Društvena mreža".

15.08.2011. 11:13:00
http://metro-portal.hr/disney-odustaje-od-the-lone-rangera/62262/