Metro-portal.hr

objavljeno 13.03.2013. 06:35:00
GODIŠNJICA

Dirty Beatz slave 11 godina prvog nastupa

Godišnjice smo slavili sa stranim gostima iz svijeta drum n bass glazbe, ove godine s ponosom predstavljamo domaći line-up Dirty Beatza 16. ožujka u Mediki

Godišnjica Dirty Beatza
Godišnjica Dirty Beatza (Dirty Beatz)

Prije točno 11 godina na malom flooru OTV-a, naguralo se osamstotinjak ljudi da prisustvuju prvom Dirty Beatz partyu s prvim gostom Massimo (RDYO).

Sve ove godine, godišnjice smo slavili sa stranim gostima iz svijeta drum n bass glazbe, ove godine s ponosom predstavljamo domaći line-up Dirty Beatz-a pojačan novim članovima Tekitokom i Kulom.

Prošlu godinu završili smo s odličnim June Miller a ovu otvorili s mladim talentom L 33, uskoro će te saznati i nove dnb goste koji nam stižu u Zagreb.

Pozivamo vas na Dirty Beatz godišnjicu i predstavljanje novih članova u Grey Room, AKC Medika u Subotu 16.03.2013. :)

Da ovo bude plesna drum n bass proslava ispunjena deep, rolling, minimal, neuro zvukom pobrinuti će se:

Dirty Beatz

LineUp:

Tekitoka
Kula
Leeks
Matz

Kula 
S Kulom DBC aktivno surađuje od 2008. na VuBass projektu u Vukovaru, član je Vukovarske udruge kulturnog aktivizma i pokretač EastSubTour programa.
S odličnom tehnikom i uvijek svježom selekcijom Kula je prošle godine bio redoviti gost naših partya. Nastupa širom Slavonije te je izabran na cfsn Nucomers Nightu.

Tekitoka 
Tekitoka je članica LED kolektiva zaslužnog za održavanje scene u Karlovcu i organiziranje primamljivog, svake godine sve boljeg LED Festa. Oduvijek povezana s dnb glazbom s lakoćom svladava mixanje njenog omiljenog energičnog neurofunk techy dnba. U kratkom vremenu bilježi nastupe širom Hrvatske i pohvale publike i struke :) Ove godine preselila se u Zagreb i pridružuje se Dirty Beatz postavi na vaše i naše zadovoljstvo:)

Subota:
16.03.2013.
Dirty Beatz 11 @ Grey Room, AKC Medika

Grey adapted visuals, mapping and sound sistem

Start: 22 h
Ulaz: 20 kn do ponoći 30 nakon

Facebook event

13.03.2013. 06:35:00
http://metro-portal.hr/dirty-beatz-slave-11-godina-prvog-nastupa/76995/