Metro-portal.hr

objavljeno 14.04.2010. 22:34:00
SPEKTAKL U ARENI

Dinosauri oduševili Zagrepčane

I veliki i mali posjetitelji otvorenih su usta gledali spektakularnu predstavu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro portal)

Šetnja s dinosaurima opravdala je svoje ime, jer su posjetitelji prve predstave u Areni imali priliku vidjeti veličanstvene mehaničke dinosaure u prirodnoj veličini na dohvat ruke.

Iako ne baš previše popunjena, Arena se pokazala idealnom pozornicom na kojoj su vješti animatori upravljali svojim strojevima na način koji je oduševljavao publiku.

Narator je vodio posjetitelje kroz doba u kojem su Zemljom vladali dinosauri kroz niz sličica iz života velikih guštera, začinjenih scenografijom koja je prilično vjerno dočaravala atmosferu pradavnog doba.

Najveće je oduševljenje izazvao izlazak golemog T-Rexa, omiljenog čudovišta svih filmova koji se bave dinosaurima, koji je definitivno svojom rikom utjerao strah u kosti mlađem dijelu publike, ma koliko ona bila navikla na televizijske i ine monstrume.

Odlična rasvjeta i savršeno upravljani strojevi, načinjeni da izgledaju zastrašujuće realno, u sat i pol predstave uz jednu pauzu ispunili su očekivanja posjetitelja, tako da je neupitno da će ostale predstave za koje se karte prodaju već mjesecima biti više nego solidno popunjene.

14.04.2010. 22:34:00
http://metro-portal.hr/dinosauri-odusevili-zagrepcane/37871/