Metro-portal.hr

objavljeno 02.10.2008. 16:28:49
toksikološko vještačenje:

Dino Dvornik umro od koktela tableta

Na organima nisu pronađene nikakve promjene koje bi mogle uzrokovati smrt

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Mario Periša, CROPIX)

Dino Dvornik umro je od kombinacije tableta za smirenje i antidepresiva, priopćili su danas članovi njegove obitelji, te dodali kako zasad ne žele davati više nikakve izjave o njegovoj smrti.

Uzrok smrti pokazalo je toksikološko vještačenje, koje je naloženo nakon što obdukcija nije otkrila od čega je Dvornik preminuo u svom krevetu 7. rujna 2008. godine u 44. godini života.

Obdukcija je pokazala da je Dinino zdravstveno stanje bilo dobro, odnosno da na organima nisu pronađene nikakve promjene koje bi mogle uzrokovati smrt. Toksikološki je nalaz pokazao da se Dino predozirao "koktelom" tableta za smirenje i antidepresiva, što je uzrokovalo njegovu smrt.

Podsjetimo, popularnog je splitskog pjevača mrtvog pronašla njegova supruga Danijela. Pričalo se da je Dino u danima prije smrti bio vrlo depresivan i loše raspoložen, jer je strahovao kako će publika prihvatiti njegov novi album, zbog čega je vjerojatno i koristio antidepresive i tablete za smirenje koje su ga ubile.

Pogreb Dine Dvornika održan je na zagrebačkom krematoriju 10. rujna, a hrvatskog kralja funka na posljednji počinak ispratili su brojni kolege i obožavatelj. Otišao je uz pjesmu i ples, točno kako je želio.

02.10.2008. 16:28:49
http://metro-portal.hr/dino-umro-od-koktela-tableta/12194/