Metro-portal.hr

objavljeno 05.06.2008. 06:35:15

Dinamo potpisao Argentinca Suareza

Nakon što je odustao od hrvatskih igrača, Dinamo se potpuno okrenuo južnoameričkom tržištu. Prvi u nizu potpisa stigao je u utorak navečer, a novi ‘modri dečko’ zove se Guillermo Suarez. Argentinac igra na poziciji ofenzivnog veznjaka u klubu Tigre koji nastupa u prvoj argentinskoj ligi. Suarez je faksirao potpisani ugovor, a svečano predstavljanje i liječnički pregled će uslijediti kad završi argentinsko prvenstvo. Ali, to nije sve...

- Praktički imamo sve dogovoreno s Pedrom Moralesom. No, imamo i tu ‘nesreću’ da se on trenutačno nalazi s reprezentacijom Čilea. Ako sve bude po planu, Morales bi trebao stići u Zagreb oko 19. lipnja i tada ćemo definirati posljednje detalje oko njegova ugovora. Uz Suareza i Moralesa, blizu smo dogovora s još jednim Argentincem (Lucian Monzon iz Boce)  - objasnio je Mamić rekavši kako će nakon toga završiti Dinamov prijelazni rok.

Mamić je srijedu iskoristio kako bi potpisao stipendijske ugovore s Marinom Špoljarićem (‘89), Hrvojem Šikićem (‘90)  i Ivanom Hercegom (‘90). (METRO/JL) 

05.06.2008. 06:35:15
http://metro-portal.hr/dinamo-potpisao-argentinca-suareza/8193/