Metro-portal.hr

objavljeno 04.08.2011. 16:58:58
SAN PELLEGRINO

Dimitri from Paris stiže s Playboyevim zečicama

Najomiljeniji DJ Hugha Hefnera za njegove je partije osmislio i kreirao poseban house set ”At The Playboy Mansion”.

Dimitri from Paris sa Playboyevim zečicama

Dimitri će se do posebne Playboy zone u kojoj će se odvijati zaseban program sa Playboy zečicama, dovesti u originalnoj aristokratskoj kočiji iz 19. stoljeća i to na električni pogon. No to nije sve...s njim će se u kočiji voziti i Playboyeve zečice.

Naravno da će sve te lijepe male stvari koje život znače organizatori podijeliti i s vama dragi prijatelji. Osim vožnje u električnoj kočiji koja je plod zajedničkog rada poznatog umjetnika u obradi drva Miljenka Milinovića i tvoraca prvog hrvatskog električnog auta XD, posjetitelji će se moći i fotografirati sa zečicama.

Plaža San Pellegrino slikovito je mjesto smješteno između šume i mora, idealno za intimnu atmosferu koju organizatori žele stvoriti ovim prvim open air festivalom u Umagu. Početak programa oba dana predviđen je već u 18h warm-up dj setovima koji se nastavljaju uz živu svirku te nastupe glavnih zvijezda kao što je dugoočekivani premijerni dolazak već legendarnog Dimitri from Paris i najpoznatijeg švicarskog Dja, producenta i remixera Jamie Lewisa.

Na festivalu nastupaju još Smoove+Turrell, Timewarp inc., Zamali, Bad Monkeys, Dogo Argentino, E-Base, Aldo Morro, Funky Destination, DJ Umbo, DJ Ello i Jakša Jordes.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima po cijeni od 130kn za jednodnevnu i 230kn
za dvodnevnu ulaznicu.

04.08.2011. 16:58:58
http://metro-portal.hr/dimitri-from-paris-stize-s-playboyevim-zecicama/61967/