Metro-portal.hr

objavljeno 16.09.2013. 13:26:00
20. RUJNA

Dillinger Escape Plan warm-up u KSETU

Dillinger Escape Plan jedan je od najznačajnijih i najkultnijih bandova američke post hard core scene posljednjih 15-tak godina

Kultni Dillinger Escape Plan stižu u Tvornicu
Kultni Dillinger Escape Plan stižu u Tvornicu (Arhiva)

Zagrijavanje za premijerni hrvatski nastup kultnih Dillinger Escape Plan održat će se u petak, 20. rujna u zagrebačkom klubu KSET s početkom u 21 sat.

U KSET-u će se moći čuti presjek diskografije mathcore prvaka iz New Jerseya, njihovih predgrupa Maybeshewill i Circles, kao i dosta žanrovski srodnih bendova. Oni najsretniji posjetitelji partyja doma će otići s ulaznicama za koncert!

Dillinger Escape Plan, jedan od najznačajnijih i najkultnijih bandova američke post hard core scene posljednjih 15-tak godina, premijerno dolazi u naše krajeve u subotu 5. listopada u Tvornicu kulture. Na koncertu će im se pridružiti i dvije sjajne predgrupe koje obje imaju poklonike u underground krugovima u našim krajevima: britanski Maybeshewill i australski Circles.

Headlineri večeri, Dillinger Escape Plan, na turneji će promovirati pak novi album "One Of Us Is The Killer", sjajno dočekan od strane fanova i kritike. Točno definirati stil glazbe koji sviraju Dillingeri nemoguće je. U virtuozno odsvirane pjesme često je ubačena cijela paleta stilova od eksperimentalnog metala preko art rocka do raznih fuzioniranih jazz podstilova. Među fanove banda ubrajaju se gotovi svi velikani rock scene današnjice, od Toola do Mike Pattona i Metallice.

Dillinger Escape plan u svojoj karijeri nikada nisu nastupali u našim krajevima, odnosno spuštali se bliže od Beče ili Budimpešte, a i ovaj koncert biti će ekskluzivan za cijeli teritorij ex-Yu.

ULAZNICE

Ulaznice za ovaj paket od 3 sjajna banda i preko 3 sata live svirke u prodaji su po cijeni od 110 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 130 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear, Gundulićeva 7

  • Sva Eventimova prodajna mjesta I www.eventim.hr

 

Koncert grupa Dillinger Escape Plan, Maybeshewill I Circles organizira LAA.

16.09.2013. 13:26:00
http://metro-portal.hr/dillinger-escape-plan-warm-up-u-ksetu/80493/