Metro-portal.hr

objavljeno 26.08.2011. 12:26:00
PODUZETNIČKE IDEJE

Dijete ljubavi vibratora i USB sticka

USB vibrator napravljen je od silikonskih materijala neškodljivih za kožu, a potpuno napunjen omogućava oko sat vremena korištenja

Fotografija vijesti

USB stickovi zadnjih godina dolaze u raznim bojama i oblicima, od lego kocaka, preko otvarača za boce do obezglavljenih medvjedića (da, i to postoji).

Čini se kako su dizajneri shvatili da su seksualna pomagala ostala jedino neistraženo tržište kad su USB stickovi u pitanju, stoga su odlučili križati funkcionalnost prijenosne flash memorije s nestašnošću mini vibratora kako bi dobili ultimativni spoj seksi igračke i 16 gigabajta memorije.

Dizajneri Ti Chang i Michael Topolovac iz San Francisca na ovu su ideju došli nakon što su shvatili da je najčešća ženska zamjerka vibratorima vrlo nezgrapan način punjenja baterija.

„Dvije moje prijateljice žalile su se kvalitetu i jednostavnost uporabe seksualnih igračaka, što me natjeralo da malo detaljnije istražim cijelo to područje. Ostao sam zapanjen velikim jazom između kvalitete ponude i onoga što žene kao kupci žele i trebaju" rekao je Michael.

USB vibrator napravljen je od silikonskih materijala neškodljivih za kožu, pokreću ga dva diskretna motora, a unatoč tomu što ima čak 5 razina intenziteta rada, niti na jednoj ne proizvodi zvuk glasniji od šapta. Isto tako, potpuno napunjen, omogućuje oko sat vremena „rada".

„Za vrijeme punjenja, dok je spojen u vaš laptop, nikada ne biste mogli zaključiti da se radi o vibratoru", rekla je Ti Chang za New York Daily News. Dodala je kako je i sama bila frustrirana jeftinim alternativama loše izrade koji su do sada postojali na tržištu.

„Doista, zar postoji proizvod čije vas osmišljavanje može ispuniti tako dobro kao što je to slučaj sa ovim? Omogućavanje ženama jeftino, diskretno i praktično rješenje moj je način da učinim svijet boljim mjestom", napisala je Ti na stranicama tvrtke.

Budući da će ovaj zanimljivi uređaj u maloprodaji koštati između 139 i 349 dolara, ne možemo ne primijetiti da će njime učiniti isto i za svoj novčanik.

26.08.2011. 12:26:00
http://metro-portal.hr/dijete-ljubavi-vibratora-i-usb-sticka/62591/