Metro-portal.hr

objavljeno 08.04.2008. 04:06:21
eko zvijezda

DiCaprijeva oaza zelenila u NY-u

Popularni glumac brine se za čuvanje okoliša

Zgradu je osmislio David Rockwell, a u njoj se nalazi bazen, fitness centar, spa za ljubimce, kafić, knjižnica, pekarnica...
Zgradu je osmislio David Rockwell, a u njoj se nalazi bazen, fitness centar, spa za ljubimce, kafić, knjižnica, pekarnica...

Leonardo DiCaprio dokazao je da nije jedna od onih zvijezda koje će se nečega uhvatiti bez pokrića. Vozi hibridno, grije se solarno, a sad ima i novi superekološki stan.

Ekološki osviješteni propovjednik Leonardo DiCaprio demonstrirao je kako živi prema zelenim načelima koja zagovara. Osim što vozi automobil na hibridni pogon te se u losanđeleskom domu opskrbljuje energijom iz solarnih ćelija, angažirani glumac svojem je popisu nekretnina dodao stan u elitnom njujorškom kvartu Battery Park Cityju.

Rijeka HudsonImpresivna staklena zgrada s čak 264 stana ‘gleda’ na rijeku Hudson, ali osim dobre lokacije nudi i ekološke pogodnosti. 

Zgradu je osmislio David Rockwell, pa tako osim ekoloških elemenata ima i onaj luksuzni - natkriveni olimpijski bazen, fitness centar, terasu u zelenilu, pa čak i spa za ljubimce.

U zgradi se nalazi i ‘medijski’ kafić, ogranak njujorške gradske knjižnice te gradska pekarnica. Cijena ovih povlastica kreće se od 835.000 dolara za jednosobne, pa do 2,975.000 za četverosobne stanove. (net.hr) 

08.04.2008. 04:06:21
http://metro-portal.hr/dicaprijeva-oaza-zelenila-u-ny-u/5555/