Metro-portal.hr

objavljeno 06.07.2015. 08:30:00
JUBILARAC

Deseti Garden festival stvarno odlazi uz glasni BANG!

U punom je jeku Garden Festivala pod nazivom Going Out With a Bang!, a naši izvjestitelji kažu da se ekipa potrudila da bude baš tako

Deseti Garden u punom je jeku
Deseti Garden u punom je jeku (Laura Benković)

The Garden Festival odlučio je da je 10 godina taman i u najavama ovogodišnjeg izdanja objavio da je ovo zadnji festival koji se prigodno zove Going Out With a Bang!, a izvještaji s lica mjesta kažu da je baš tako - spektakularno dobro!

Smješten u uvali Rastovac pored Tisnog, uz tirkizno more, borovu šumu i blještavilo sunca, Garden Festival pruža glazbeno utočište veselim partijanerima koji ovdje dolaze već godinama.
Uz četiri pozornice - Beach stage, glavna pozornica, Terazza i Olive grove, DJ-i puštaju glazbu i na brodovima Argonaut i Barba Ive koji kruže oko priobalnih otoka te u klubu Barbarella's gdje se zabava nastavlja do ranih jutarnjih sati.

Od mnoštva izvođača svatko će naći nešto po svojem ukusu, bio to live nastup starješina festivala Crazy P, Nightmares on Wax ili pak DJ setova Greg Wilsona, Session Victima, Craig Richardsa, Eats everything, Bonobo i ostalih izvođača.

Festival završava u srijedu i rastanak će sigurno biti emotivan za organizatore i Izvođače koji već godinama surađuju. Sljedeće godine Garden će zamijeniti Love International festival. Svima koji sudjeluju na ovom zadnjem izdanju Garden festivala želimo ugodan provod te pozivamo i one koji još nisu bili da posvjedoče dobrom duhu koji vlada na ovom festivalu!

06.07.2015. 08:30:00
http://metro-portal.hr/deseti-garden-festival-stvarno-odlazi-uz-glasni-bang/92707/