Metro-portal.hr

objavljeno 14.05.2016. 10:29:00
EUROSPORT

Derbi za ostanak u Bundesligi uživo na Eurosportu 2

Utakmice posljednjeg kola Bundeslige igrat će se 14. svibnja, a najzanimljiviji susret je onaj između Werdera i Eintrachta

Tko ostaje u Bundesligi, a tko ispada?
Tko ostaje u Bundesligi, a tko ispada? (Eurosport)

Posljednje utakmice Bundeslige odgovorit će na dva preostala pitanja: tko će uz Hannover direktno ispasti iz Lige te tko će se susresti s Nurnbergom u doigra­vanju?

Sve utakmice posljednjeg, 34. kola, igrat će se 14. svibnja.

Bayern München je naslov potvrdio još prošlog tjedna, a ove subote ugošćuje Hannover 96, koji je već ispao, te će sezonu 2016/2017 igrati u drugoj Bunde­sligi. Borussia Dotmund, Bayer Leverkusen te vrlo izgledno Borussia Monchen­gladbach, pridružit će se ovogodišnjim prvacima u predstavljanju Njemačke u Ligi prvaka. Već znamo imena momčadi koje će igrati u Europskoj ligi: Mainz, Hertha Berlin i Schalke 04. Svaka od momčadi ima po 49 bodova te ih dijeli sa­mo razlika u broju golova.

Najzanimljivije utakmice igrat će se između momčadi koje trebaju izbjeći ispa­danje. Matematički gledano, bilo koja ekipa između 11. i 17. mjesta mogla bi doći u doigravanje za ostanak. Najteži susret sigurno će biti Werder Bremen - Eintracht Frankfurt, koji će se prenositi uživo na Eurosportu 2. Gostujući u utak­mici, Frankfurt, je na 15. mjestu s 36 bodova, dok je domaćin Werder na 16. mjestu s bodom manje. Dakle, onaj tko pobjedi u utakmici sigurno će ostati u Bundesligi iduće sezone. Hrvatski strijelac Andrej Kramarić, također će sudjelo­vati u subotnjoj bitci za ostanak. Sa samo 37 bodova, Hoffenheim treba pobje­du kod kuće protiv Schalkea kako bi također izbjegao crvenu zonu.

Utakmica Werder Bremen - Eintracht Frankfurt prenosit će se uživo na Euros­portu 2, nakon pregleda Bundeslige u 15:15 u subotu, 14. svibnja.

Pridružite nam se na Eurosport Hrvatska Facebook stranici.

14.05.2016. 10:29:00
http://metro-portal.hr/derbi-za-ostanak-u-bundesligi-uzivo-na-eurosportu-2/98126/