Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2009. 13:42:55

Depeche Mode poslastica za fanove

Delux Box Set izdanje albuma 'Sounds of The Universe Depeche Modea

Fotografija vijesti

Velika poslastica za fanove Depeche Modea - jednostavno must have delux izdanje novog albuma ''Sounds of Universe'' s mnoštvom dodataka i posebnih, još neobjavljenih video i audio materijala, dostupno na www.depechemode.com

Novi album već je u prodaji, ali za prave fanovove i zaljubljenike u rad i djelo ovih engleskih glazbenika osmišljena su dodatna iznenađenja. Dave, Martin i Andy  pripremili su pravu poslasticu: posebno box izdanje albuma koje sadrži tri CD-a, album s 13 pjesama, 5 dodatnih još neobjavljenih pjesama i 6 remikseva novih pjesama s albuma. Za zaljubljenika u izvorni zvuk ove grupe, dečki su pripremili 14 demo snimki ne samo s posljednjeg albuma, već i njihovih kultnih hitova kao što su Little 15, Clean, Sweetest Perfection, Judas i  Walking In My Shoes.

Uz sve navedeno u kutiji se nalazi DVD s tri filma (više od sat i pol video materijala, potpuna snimka rada u studiju na albumu Sounds Of The Universe u 5.1 (Dolby digital & DTS) formatu, četiri pjesme snimljene uživo u studiju (uključujući Stories Of Old) i kontroverzni video spot za singl Wrong. U kutiji se nalaze i dvije knjižice s fotografijama legendarnog Antona Corbijna, Daniela Millera, Bena Hilliera... Zatim poster, dva bedža, certifikat i još mnogo mnogo toga što će svi obožavatelji Depeche Modea sigurno poželjeti.

Za detalje o ovom posebnom paketu posjetite www.depechemode.com/sotu.html, a za naručivanje box seta kliknite na: www.depechemode.com/sotu_box_set.html.

20.04.2009. 13:42:55
http://metro-portal.hr/depeche-mode-poslastica-za-fanove/16798/