Metro-portal.hr

objavljeno 04.11.2016. 20:01:00
MOOLIM??!!

Dekolte nestaje - Vogue šokirao muškarce

Dekolte će zamijeniti "side boob", odnosno odjeća koja otkriva bočnu stranu grudi, a nosit će se meki, pamučni grudnjaci

Nestaju li stvarno dekoltei?
Nestaju li stvarno dekoltei? (Arhiva)

Dekolte je dio ženskog tijela na kojem će svaki muškarac rado odmoriti oči (dobro, ne baš svaki, ali znate što mislimo), a kako je to dokazano dobro za muško zdravlje, ne čudi da je nova vijest iz modnog časopisa koji drma svijetom zatekla populaciju obožavatelja grudi.

Naime, modni stručnjaci iz Voguea tvrde da push up grudnjaci i svi oni seksi grudnjaci sa čipkom i žicom polako nestaju iz garderobe suvremenih žena i djevojaka. Time, na žalost muškaraca nestaju i zanosni dekoltei.

"Udobnost je trenutno imperativ u modnoj industriji pa tako i kad su u pitanju grudnjaci. Žene biraju sportske grudnjake koji su daleko udobniji", piše magazin.

"Rodni stereotipi su u centru pažnje u posljednje vrijeme, a pripadnice mlade generacije žele svoju seksualnost istaknuti na neki drugi, pozitivniji način", nastavlja se u članku.

S ovom teorijom djelomično se slažu i proizvođači grudnjaka koji kažu da tržište u posljednje vrijeme više traži sportske grudnjake, te sve one bez čipk, košarica i žica. "Ali to je samo trenutni modni trend i ne vrijedi za sve. Zaista mislite da će žene velikih grudi nositi pamučne grudnjake bez žica? Push-up grudnjaci i dalje se prilično prodaju", kaže predsatvnica brenda "Intimate Apparel".  

Što ćemo bez zanosnog dekoltea? I zato modni strčnjaci imaju rješenje - kažu, dekolte će zamijeniti side boob, odnosno odjeća koja otkriva bočnu stranu grudi, a nosit će se meki, pamučni grudnjaci.

Side boob

Pa dobro, nije ni to tako loše ...

04.11.2016. 20:01:00
http://metro-portal.hr/dekolte-vogue-sokirao-muskarce/101160/