Metro-portal.hr

objavljeno 24.05.2010. 10:29:14
DEATH METAL

Deicide u Močvari 25. svibnja

Bend koji je jedan od predvodnika death metal scene u Zagreb dolazi po drugi put

deicide
deicide (Močvara)

Zasigurno niti jednom, pa čak niti površnom poznavatelju ekstremne glazbe nije potrebno posebno naglašavati važnost i ulogu grupe Deicide.

Bend je to koji je već više od 20 godina predvodnik death metal scene i koji je tijekom postojanja stekao status ne samo jednog od najznačajnijih, već i jednog od najprodavanijih death metal bendova svih vremena.

Njihova duga karijera bila je prepuna kontroverznih momenata (prijetnje smrću, zabrana nastupa...), a nedavno je veliku pažnju mainstream medija dobio podatak da je upravo njihovu glazbu američka vojska najčešće koristila kao metodu mučenja ratnih zarobljenika u Iraku.

Iako su u Zagrebu već svirali 2007., zbog tadašnjeg izostanka (obiteljski problemi) kultnog frontmena Glena Bentona, mnogi će tek ovaj nadolazeći nastup smatrati pravim premijernim Deicide koncertom u Hrvatskoj.

Ovaj put je sigurno da će ovaj karizmatični i kultni frontmen predvoditi razornu death metal mašinu svima znanu kao Deicide.

S obzirom da se uskoro očekuje i izlazak novog albuma, ovaj će koncert biti ekskluzivna prilika da čujemo i neke od budućih death metal bombi, a naravno da će svoje mjesto naći i najlegendarnije death metal himne svih vremena.

Atmosferu će zagrijati domaće snage Mass Hypnosis i Excuse for Pain koji će predstavljati svoje nedavno objavljene albume.

www.deicide.com
www.myspace.com/theofficialdeicidemyspacepag
www.myspace.com/masshypnosis1

www.myspace.com/excuseforpain

upad u pretprodaji: 120 kn, na dan koncerta na blagajni kluba: 140 kn

Pretprodajna mjesta: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Planet Music, Ilica 37.

24.05.2010. 10:29:14
http://metro-portal.hr/deicide-u-mocvari-25-svibnja/40738/