Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2013. 15:57:00
VIKEND

Deep In The Woods i Filip Motovunski u Sirupu

U očekivanju nove adrese stalnog prebivališta Sirup kreće u još jednu etapu ljetnih avantura, mini turneja i gostovanja

Svratite u Gornji Vugrovec za vikend
Svratite u Gornji Vugrovec za vikend (Sirup)

Deep In The Woods festival u planinarskom domu u Gornjem Vugrovcu, na obroncima Medvednice priprema zanimljiv tulum ovog vikenda koji će okupiti 30-ak DJ iz Hrvatske i regije. Sve će se održati na 3 stagea, od kojih su dva unutar, a jedan (dnevni) na livadi pokraj doma.

Nastup su tako potvrdili neki od naših ponajboljih DJ-a (Sergej Snooze, Felver, Jogarde, Omar, Nicole, Arszenik, System Divine, Labud, Mimi,..) te nekoliko stranih gostiju (Faktor-X, Jovan M, Hibrid, DJ Keon, Buchek) od kojih je Faxtor-X dobro poznat zagrebačkoj klupskoj publici po svojem zadnjem nastupu kada je u istoj večeri odsvirao svoj mega set prvo u klubu Sirup a zatim nastavio u klubu Masters do sitnih jutarnjih sati.

Šumoviti brežuljak planinarskog doma Vugrovec nalazi se na 10-ak minuta vožnje od Zagreba. Kući planinarskog doma može se prići jedino cestom koja je obavijena šumom. Parking za posjetitelje festivala je osiguran a nalazi se na nekoliko minuta hoda od eventa. Osiguran je i besplatni prijevoz kombijem od okretišta Dubrava do mjesta događanja festivala. Detaljne upute, mape, mjesta pretprodaje karata i ostale bitne informacije će biti objavljene na stranicama eventa. Tijekom narednih dana pa sve do početka festivala dnevno ćemo objavljivati i detaljnije informacije o izvođačima na Facebook stranici Deep In The Woods festivala.

ULAZNICE:

1 dan - 60kn na ulazu, nema pretprodaje

Festivalska (2 dana) - 80kn u pretprodaji, 100kn na ulazu

PRETPRODAJA:

Cica bar, Tkalčićeva 18 (098 901 2654) - festivalska ulaznica (2 dana) - 80kn

ORGANIZIRANI PRIJEVOZ:

Kombi (okretište Dubrava), polasci svakih sat vremena

Baraka Kutina

subota, 08.06.2013.

Sirup predstavlja: Filip Motovunski

U očekivanju nove adrese stalnog prebivališta Sirup kreće u još jednu etapu ljetnih avantura, mini turneja i gostovanja. Ovaj put u suradnji i posredstvom vesele družine iz Kutine u tamošnjem bastionu zabave, kultnoj Baraci sudjeluje u još jednoj drum'n'bass gruvalici u režiji Filipa Motovunskog, neprikosnovenog prvaka d'n'b-a u Hrvata...

Za stariju genraciju, zaštitni znak Motovuna i danas je vjerojatno tartuf, koji se nekih stotinjak godina skuplja iz okolnih šuma, no mlađi će ga prije asocirati uz filmski festival i mladića po imenu Filip, motovunskog d'n'b/jungle DJ-a i producenta, koji je posljednjih godina postao jedan od glavnih aktera d'n'b scene na ovim prostorima.

Filip je dio bivše hiphop/d'n'b/jungle grupe PCP koju su činili Ivan Babić (Boost) i sam Filip, a danas je dio poznate svjetske Jungle/Dnb etikete Junglexpeditions. Autor je već dobro poznatih obrada "Djevojke u ljetnim haljinama", "Kad bi svi", "Ta pa tap", "Koke linija"... Uz Big Bud-a, The Green Man-a i Rahmanee-a Filip je dio nove njemačke DnB etikete Breaks Per Minute (BPM Rec). Zadnje tri godine odvrtio je čak

300-tinjak partija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni I Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj sa imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, John B, RCola, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan, Kingston Sound, MRK1, Yesh, Rea, Roots in Session, Bassinvaders, King Shango Soundsystem, Swift, Safety breaks, Meniga, Pips, Edo Maajka, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle...

Filip je glavni krivac za novi d'n'b val na ovim prostorima, a njegovi su setovi prepuni pozitvne energije i dobrog gruva s čime će se složiti i oni kojima ovaj glazbeni pravac i nije najbliži..

Start: 22h, end: 05h

Ulaz: 20kn

04.06.2013. 15:57:00
http://metro-portal.hr/deep-in-the-woods-i-filip-motovunski-u-sirupu/78524/