Metro-portal.hr

objavljeno 20.04.2013. 23:01:00
MYTHBUSTERS

Deblji muškarci su bolji ljubavnici

Ako tražite idealnog ljubavnika, mogli bi zaviriti i na stranu onih s malo više sala oko trbuha

Deblji muškarci mogu dulje ... :)
Deblji muškarci mogu dulje ... :) (Arhiva)

Gledate muškarce s trbuščićem s podcjenjivanjem kad vam priđu? Možda vam to baš i nije najpametnija odluka u životu, pogotovo ako tražite dobar seks. 

Naime, tursko je istraživanje pokazalo da su deblji muškarci daleko bolji ljubavnici od mršavih, jer su nekoliko puta izdržljiviji. Za ilustraciju - seks s mršavim muškarcima u prosjeku traje 1.8 minuta (da, tako kratko!), a s debeljuškastima 7.3 minute ili 4 puta dulje.

Uz to, mršavi su se pokazali manje vještima u krevetu, jer su žene u istraživanju redom izjavljivale da su debeljuškasti bitno vještiji u krevetu i bolje zadovoljavaju ženu. Jedan od glavnih razloga je činjenica da u prosjeku nemaju nikakvih problema s preuranjenom ejakulacijom.

Za sve navedeno zaslužno je upravo salo na muškom trbuhu koje im omogućava postizanje savršene ravnoteže hormona. Deblji muškarci imaju više estradiola, inače tipičnog ženskog hormona, preciznije, jednog oblika estrogena.

Ti hormoni utječu na ravnotežu hormona u mozgu koji kontroliraju ejakulaciju, pa savršen balans kakav imaju debeljuškasti omogućuje duži i bolji seks, dok mršavi s manjkom estradiola često imaju problema s preuranjenom ejakulacijom. 

20.04.2013. 23:01:00
http://metro-portal.hr/deblji-muskarci-su-bolji-ljubavnici/77679/