Metro-portal.hr

objavljeno 09.06.2011. 20:23:00
GODIŠNJE OKUPLJANJE

David Rockefeller i drugi Bilderberzi stigli u St. Moritz

VIDEO - Družba Bilderberg okupila se u Švicarskoj na tajnom godišnjem sastanku, odlučivat će o novom čelniku MMF-a

Rockefeller
Rockefeller (Alles Schall und Rauch)

Nakon Grčke i Španjolske na red je došla Švicarska. Članovi Družbe Bilderberg počeli su se u četvrtak 9. lipnja okupljati u St. Moritzu gdje će u iduća tri dana raspravljati o svojim nimalo bezazlenim planovima.

Godišnje okupljanje organizirano je u hotelu "Suvretta House" koji je cijeli ovaj tjedan vjerojatno najbolje čuvano mjesto u Švicarskoj. Sigurnost je na najvišem nivou, što ne čudi s obzirom da su Bilderberzi među najmoćnijim ljudima iz svijeta politike, medija i biznisa. Na okupljanje je stigao i vremešni David Rockefeller koji drži vodeću poziciju u Družbi, zatim Bill Gates, Henry Kissinger, Madeleine Albright i Etienne Davignon (počasni predsjednik Družbe). Očekuju se i predstavnici aktualnih vlada poput Angele Merkel te članovi kraljevskih obitelji.

Iako je sve oko Bilderberga obavijeno velom tajne, pretpostavlja se da će među glavnim temama razgovora biti rat u Libiji i izbor novog čelnika MMF-a. Zanimljivo je da se unatoč važnosti sastanka i moći okupljenih članova ispred hotela u St. Moritzu zasad nalazi svega 15-tak predstavnika medija, uglavnom alternativnih, kojima pogled na hotel prijeći veliki zid podignut samo za ovu priliku. BBC je tek objavio članak u kojem se pomalo ismijava s osobama koje pridaju važnost Bilderberzima i Novom svjetskom poretku, dok svi ostali uglavnom šute ili okupljanje spominju tek usput. Cjelodnevnih TV prijenosa i posebnih priloga u novinama uz fotografije na naslovnim stranicama kao u slučaju nedavnog vjenčanja princa Williama naravno nema.

Ovogodišnje okupljanje traje do 12. lipnja. Novosti pratite na Metro portalu. 

Pogledajte snimke s terena i poslušajte što o svemu kaže Alex Jones:


Tko su Bilderberzi?

Bilderberzi nisu tajna vlada koja upravlja svijetom nego skupina moćnika iz svih sfera života koji godinama zajedničkim snagama svijet usmjeravaju prema cilju koji njima odgovara - Novom svjetskom poretku s jednom vladom i jednom središnjom bankom. Odabrani (oko 120 osoba) se u tajnosti okupljaju jednom godišnje. Ako se pitate kako skupina koja se nalazi jednom godišnje može upravljati ključnim događajima u svijetu, dovoljno je napomenuti da se pojedine manje frakcije zapravo nalaze kroz cijelu godinu kroz organizacije koje su stvorili - MMF, G8, UN, Svjetsku banku, Svjetski ekonomski forum, Nato,...

Saznajte više od Daniela Estulina koji godinama istražuje Družbu Bilderberg i tvrdi da su Bilderberzi moćniji od bilo koje države na svijetu:

09.06.2011. 20:23:00
http://metro-portal.hr/david-rockefeller-i-drugi-bilderberzi-stigli-u-st-moritz/59942/