Metro-portal.hr

objavljeno 04.09.2019. 11:31:00
NAJAVE

Dark Side party + proslave roćkasa

Povod partyja koji će biti pravi multimedijalni spektakl je proslava rođendana Davorke Dragojević - Didi i Senke Kapetanović

Pravi rođendanski party
Pravi rođendanski party (Twilight promotion)

U subotu 7. rujna će se u zagrebačkom popularnom klubu Route 66 održati novi Dark Side party pod vodstvom Tomija Phantasme.

Povod partyja koji će biti pravi multimedijalni spektakl je proslava rođendana Davorke Dragojević - Didi, članice plesene grupe Nipriye i grupa United Colors Of Tartan, Phantasmagoria i Eksodus te Senke Kapetanović, pjesnikinje konobarice i programske voditeljice kluba Route 66.

Program će započeti u 20 sati na terasi kluba gdje će nastupiti plesna grupa Nipriye, plesačica Maya Hellfire, grupa United Colors Of Tartan koja izvodi škotske i irske tradicionalne pjesme, a poeziju će nam čitati Senka Kapetanović uz goste.

U 22 sata se program seli u klub gdje će započeti koncert zagrebačkie grupe pureCURE koji izvode pjesme legendarnih darkera The Cure te još pokoji darkerski i new wave klasik u svojim originalnim verzijama sa dvije bas gitare i ženskim vokalom, a nakon njih će zagrebačka old school punk rock grupa Eksodus osvirati uz svoj materijal i par punk rock i new wave klasika.

Nakon koncerta slijedi Dark Side party na kojem će nam Tomi Phantasma vrtiti darkerske, 80's, novovalne i pankerske hitove.

Program počinje u 20 sati, a upad je - besplatan!

04.09.2019. 11:31:00
http://metro-portal.hr/dark-side-party-proslave-rockasa/120467/