Metro-portal.hr

objavljeno 28.01.2021. 18:01:00
ASTROLOGIJA

Danas je najsretniji dan godine - astrološki

Astrološki gledano, današnji je dan - 28 siječnja, najsretniji u ovoj godini, a mi se nadamo da ipak nije i da će ova godina ipak biti bolja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Astrologija je zanimljiva disciplina koja je, ako pitate znanstvnike, s one strane prave znanosti, no tko može odoljeti pročitati horoskop u novinama ili na webu?

E pa, ako ste ga dana čitali, mogli ste naletjeti na zanimljivu informaciju - danas je najbolji dan ove godine...

Naime, dan je to kad se Sunce i Jupiter udružuju, što se nije dogodilo od 2019. godine. Taj astrološki trenutak nije se dogodio u 2020. godini zbog čega te godine nije ni bilo "najsretnijeg dana".

"Kada Jupiter, planet sreće i istraživanja, ukrsti puteve sa Suncem, vladarom radosti, strasti i vitalnosti, dogodi se konjunkcija sunčevog Jupitera i nastaje Dan čudesa", piše astrologinja Shereen Campbell na StyleCasteru te dodaje da je posebno zanimljivo da se ove godine to događa na dan prvog punog Mjeseca u godini.

"Danas se nemojte bojati maštati o velikim stvarima", napomenula je.

Astrolozi kažu i da ovaj poredak jednako utječe baš na sve horoskopske znakove pa ako ste nešto naumili, pokušajte to obaviti danas.

S druge strane, oni pesimističniji će reći da ako je ovo najsretniji dan ove godine, onda je bolje cijelu 2021. jedostavno prespavati....

28.01.2021. 18:01:00
http://metro-portal.hr/danas-je-najsretniji-dan-godine-astroloski/130072/