Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2023. 20:14:00
LOOL

Dan zajedničkog tuširanja

Evo vam jedan jako dobar savjet - tuširajte se zajedno: bolje je kad je vlažnije

Tuširajte se zajedno ;)
Tuširajte se zajedno ;) (LELO)

Seks pod tušem jedna je od najboljih aktivnosti koje možete učiniti sa svojim partnerom. Stvara sjajnu vezu, pruža dodatan osjećaj intimnosti i ima mnoge prednosti - jedna od njih je ušteda vode. Kako bismo u potpunosti iskoristili ovu inicijativu, LELO vas želi potaknuti da razmislite o štednji i date svoj doprinos svijetu tako što ćete zajedno imati seksi trenutke pod tušem. A Dan zajedničkog tuširanja koji se obilježava 5. veljače savršen je trenutak za to.

Seks pod tušem jedna je od onih stvari o kojima se najviše mašta, ali i jedna od najtežih za ostvariti. Kako prevladati logističku zavrzlamu da bi seks s mjehurićima uspio? Bez brige, LELO ima sjajan recept: bit će sparno, pjenušavo i zabavno. Kako? Pa, pročitajte.

● Neka bude praktično

Ne samo da možete uživati ​​u osjećaju dodirivanja tijela partnera u neposrednoj blizini, nego i  voda koja teče može prikriti stenjanje ili dahtanje tako da možete biti glasniji nego inače, što je sjajno jer zvuk tijekom seksa stimulira i osobu koja ispušta zvuk i onu koja sluša.

● Iskoristite to kao seksi predigru

Ponekad, nakon dugog dana, sve o čemu razmišljate je povratak u krevet, a ne vođenje ljubavi s partnerom. Ovo brzo može promijeniti umirujuće, romantično tuširanje s partnerom koje može postati uvod u avanturu među plahtama. Senzualna masaža rukama i glavom tuša pokrenut će vam srce i pobrinuti se da ste oboje čisti za oralno istraživanje.

● Igračke za kupanje

Vrijeme je da pripremite sve mirisne vodice za tijelo koje imate i uživate u njihovim aromatičnim blagodatima. Nemojte se bojati razlika osjećaja u pilinzima i spužvicama. Također, možete koristiti koliko god vodootpornih seks igračaka želite kako biste stvorili potpuno novo seksualno iskustvo, bilo da se radi o SMART WANDTM 2 Large, s kojim možete doseći teže dostupna mjesta, ili LELO DOTTM, koji vam omogućuje precizno stimuliranje bilo koje erogene zone korištenjem mekanog i savitljivog vrha za upravljanje uzorcima vibracija.

● Poboljšajte intimnost

Seks nije jedina stvar koja poboljšava intimnost. Čak nešto tako jednostavno poput zajedničkog tuširanja može imati pozitivan učinak. Za razliku od seksa, tuširanje zahtijeva vrijeme za istovremeno uživanje u tijelu i razgovor. Tjelesni dodir i emocionalna veza koju ostvarite intimniji su od bilo kojeg drugog odnosa koji imate s drugom osobom. Ima nešto posebno u takvim intimnim trenucima.

● Dodajte ga u kalendar kao novu zabavnu aktivnost

Ako ste dovoljno dugo s partnerom, znate da vam ponekad ponestane ideja za zabavne aktivnosti. Pa evo jedne ideje za vas. Namjestite se u kupaonici, zapalite svijeće, pustite umirujuću glazbu i istuširajte se s partnerom. Uzmite vremena i nemojte se žuriti - zapamtite, treba biti zabavno. Naizmjence svlačite jedno drugo. Smijte se i vodite ljubav dok to radite.

● Zlatni tuš

Ako tražite dodatnu aktivnost tijekom tuširanja, razmislite o zlatnom tušu, tzv. golden showeru. Možda bi bilo neugodno da vaš partner urinira po vama pod tušem, ali ne postoji bolje mjesto ako ste o tome razmišljali. Komuniciranje vaših potreba može pružiti ugodno iskustvo zbog kojeg ćete se veseliti sljedećem zajedničkom tuširanju.

Oprez!

Seks pod tušem nije tako jednostavan kao u filmovima, gdje je sve prikazano lagano i spontano. Iako može biti takav, to je teško postići. Morate pronaći savršenu pozu i držati je se kako biste izbjegli opasna poskliznuća. Također trebate zapamtiti da voda, sapun i šampon ne djeluju kao lubrikanti. Ako ih budete koristili u tu svrhu, možete iritirati vaginu - to sigurno ne želite.

Dakle, sad znate sve. Tuširanje je redovita i zdrava aktivnost, ali ako se tuširate s partnerom, bit ćete još veseliji. I manje plaćati račune za vodu. :)

03.02.2023. 20:14:00
http://metro-portal.hr/dan-zajednickog-tusiranja/140973/