Metro-portal.hr

objavljeno 25.09.2017. 15:30:00
NAJAVE

Čudo u Saxu: Čudnoređe se pridružuje Laki na premijernom koncertu u poznatom zagrebačkom klubu

Laki će se na zagrebačkom koncertu pridružiti i bend ČudNoReĐe, životno-muzički projekt Ognjena Bašića koji funkcionira i solistički i kao višečlani bend

Laka i njegova ekipa stižu u SAX!
Laka i njegova ekipa stižu u SAX! (Arhiva)

Neobični momci iz benda ČudNoReĐe zasvirat će neke od svojih hitova u klubu Sax! u subotu, 30. rujna, a nakon njih će na pozornicu stupiti Elvir Laković Laka sa svojim bendom kojem će to biti premijerni nastup u poznatom zagrebačkom klubu.

Osebujni bosanskohercegovački glazbenik Laka pažnju na sebe skrenuo je hitom „Pokušaj" s kojim je 2008. godine predstavljao BiH na Eurosongu, a od onda je postao sinonim za nepresušnu energiju, upečatljiv smisao za humor i scenske nastupe koje baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

U Saxu će između ostaloga izvesti i aktualni singl „Malokrva" te prethodne uspješnice kao što su „Međed", „Brko", „Zec" i već spomenuti „Pokušaj". Uz neizostavnu i uvijek intrigantnu Lakinu sestru Lelu, ovu sarajevsku glazbenu atrakciju još čine i Tomo Miladinović na gitari, Ozren Franić na basu te Matko Gaće na bubnjevima.

Laki će se na zagrebačkom koncertu pridružiti i bend ČudNoReĐe, životno-muzički projekt Ognjena Bašića koji funkcionira i solistički i kao višečlani bend. U sedam godina djelovanja iza sebe ima preko 200 održanih koncerata, dva snimljena albuma ("Dno je sve rjeđe" i "Kompakt diskutabilno") te dva spota ("YouTube Party" i „Ferragosto").

ČudNoReĐe zvuči kao šansonjer na speedu koji pokušava izvesti cabaret točku uz pratnju rock benda, dok mu na slušalicama u ušima smeta playlista s metalom, pankom, rapom, narodnjacima, reggaeom i popularnim random autoplay hitovima s YouTube-a.

Ulaznice za koncert Lake & Čudnoređa mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 45 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 55 kuna. Ulaznice se kupuju u klubu Sax! tijekom radnog vremena kluba.

Detaljnije informacije o programima u klubu te radnom vremenu potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba.

25.09.2017. 15:30:00
http://metro-portal.hr/cudo-u-saxu-cudnoredje-se-pridruzuje-laki-na-premijernom-koncertu-u-poznatom-zagrebackom-klubu/107544/