Metro-portal.hr

objavljeno 13.05.2014. 21:30:00
STVARNO?

Čudnovate stvari koje muškarce pale na ženama

Svi ćemo govoriti o senzualnim usnama, nevjerojatnim očima, prekrasnim grudima ili guzi, no evo što je još muškarcima privlačno

Vježbanje je muškarcima seksi
Vježbanje je muškarcima seksi (Arhiva)

Muškarci prema stereotipima na ženama vole najistaknutije dijelove poput grudi i stražnjice, duge noge uvijek se u medijima ističu kao seksi, a pjesnici spominju oči i usne.

No, kako zapravo razmišljaju stvarni muškarci? To je pitanje zanimalo ekipu iz Men's Healtha, pa su priupitali svoje čitatelje i dobili cijeli niz zanimljivih odgovora koji nemaju veze s gore spomenutima.

Tako je, recimo, dobar broj ispitanika odgovorio da im je žena koja na sebi ima samo široku majicu i ništa ispod nje izuzetno seksi. Gotovo jednako zanimljive i seksi su ljetne haljine klasičnog kroja, koje jesu konzervativne na svoj način, no ništa manje seksi.

Naočale su također u vrhu dodataka koji su muškarcima izuzetno seksi, a ima ih i priličan broj kojima su dobre tetovaže vrlo napete.

Miris žene opjevan je i u genijalnom filmu, pa ne čudi da je dosta ispitanika upravo to navelo kao najseksi stvar na ženi, no nije ih malo koji se jako pale na žene koje vježbaju ili trče, a naročito u slučaju da rade čučnjeve.

Uz ušne resice, našla se tu i kosa, no ne u onom klasičnom smislu, već svezana u rep tako da otkriva vrat.

Sve u svemu, drage čitateljice, ne trebate se bojati - definitivno uvijek postoji nešto na vama što će nekom muškarcu biti seksi. 

13.05.2014. 21:30:00
http://metro-portal.hr/cudnovate-stvari-koje-muskarce-pale-na-zenama/84961/