Metro-portal.hr

objavljeno 21.01.2014. 23:01:00
HE HE

Čudne stvari u seksu o kojima se ne govori

Seks je česta tema razgovora, no ove stvari koje smo odabrali u takvim situacijama obično se ne spominju ... tko zna zašto :)

Sigurno vam nisu rekli baš sve ...
Sigurno vam nisu rekli baš sve ... (FreeDigitalPhotos)

Prvi seks je ono što se sigurno pamti, ma kako dobar ili loš bio, no neki su se pritom prilično začudili kad su se dogodile neke stvari o kojima im do tada nitko nije ništa rekao niti ih upozorio da bi se mogle dogoditi. 

Dobro, to možda nije do kraja istina, jer su svi vjerojatno slušali ispovijesti "iskusnih" likova o tome kako oni to rade satima, da bi se zapanjili nad svojom nemoći, tj. svršavanjem u roku keks. U ponovljenoj varijanti sigurno je bilo bolje, no sat vremena seksa i dalje vam se čini nemogućom misijom. Nije nemoguće, ali trebat će vam: a) puuno kondicije, b) puuno vode, c) puuno lubrikanata i najvjerojatnije d) mala plava pilulica.

No, o zvukovima vam nitko nije ništa govorio ... kažu da ljudsko tijelo može proizvesti oko 200 različitih zvukova, no teško da bilo koji od njih može parirati ispuštanju plinova tijekom seksa. Jest malo neugodno, ali obično završi smijehom.

Mirisi su druga stvar o kojoj malo znate unaprijed. No, ako banete u sobu u kojoj se netko dobro seksao, osjetit ćete odmah. Jednako tako, ako odete po čašu vode i udahnete pritom svjež zrak iz ostatka stana, kad se vratite u sobu shvatit ćete što ste proizveli. Stvar je jednostavna - tijekom seksa tijela izlučuju svašta, a ništa od toga nije bez mirisa.

Jednako tako, što god je negdje ušlo, mora nekako i izaći. Naravno, ovdje mislimo na parove koji ne koriste prezervative, pa ako ejakulirate u dragu, to će iz nje izaći prije ili kasnije, a vas bi moglo neugodno iznenaditi ako ste u tom trenutku zauzeti, recimo, oralnim seksom nakon pauze ...

Stoga, budite spremni na sve ...

21.01.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/cudne-stvari-u-seksu-o-kojima-se-ne-govori/82830/