Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2009. 15:18:55
ČISTI SEKSEPIL

Crvena je ponovno u modi

Crveno se pojavljuje u mnoštvu interpretacija i podjednako dobro izgleda noću i danju

(She.hr)

Usprkos vladavini crne boje, koja je ovogodišnji ultimativni trend, višegodišnje odsustvo kolorita u modi posljednjih je sezona neke dizajnere navelo na gotovo euforično korištenje boje, što je najnoviju modu učinilo svježom, snažnom i pomalo agresivnom.

Cijela paleta intenzivnih tonova trenutačno je sposobna mijenjati modna raspoloženja - dinamično s glamuroznim, "ulično" s klasičnim... Crvena boja pojavljuje se u rasponu najrazličitijih nijansi, od svijetlih do tamnih - koraljnih, rubin ili geranij crvenih te se s pravom može reći kako je nezaobilazna u dizajnerskim kolekcijama.

Crvena boja zasigurno je jedna od atraktivnijih kada su u pitanju svečani outfiti prikladni za ovo doba godine, a po najnovijem modnom diktatu, oni svakako uključuju - izgled seksi zavodnice uz lepršavu kosu i "juicy" make-up, ili pak, priziva glamurozni stil filmske dive kroz retro izraz modnih četrdesetih godina.

Glamur u crvenim detaljima

U "total looku", jednobojnom od glave do pete ili, pak, kombinirana, najčešće s crnim ili metalik detaljima, crveno se pojavljuje u mnoštvu interpretacija - noću i danju.

Ova atraktivna boja funkcionira jednako dobro i efektno u sjajnom vinilu, mekoj koži, šuštavom satenu, prozračnom šifonu, koži, čipki ili dijelovima skupocjenog krzna. Ona zavodi, prizivajući senzualnost i istinsku ženstvenost.

Ukoliko najklasičniju odjevnu kombinaciju osvježite tek jednim modnim detaljima u ovoj boji ili je crven samo glamurozan ruž na vašim usnama - atraktivnost izgleda je zajamčena.

Usprkos uvriježenom mišljenu, crvena nije rezervirana samo za najhrabrije. Uz pravilan odabir modela i dobru usklađenost odjeće, podjednako dobro pristajat će svima.

Više na She.hr

19.12.2009. 15:18:55
http://metro-portal.hr/crvena-je-ponovno-u-modi/28928/