Metro-portal.hr

objavljeno 01.02.2014. 13:20:00
UDOMI ME!

Crne njuške udruge Sedma od Devet

Zagreb je i dalje, nažalost, neiscrpno vrelo crnih njuškica koje traže svoj dom, pa otvorite srce i vrata svog doma

Nekoliko zgodnih crnih njuškica
Nekoliko zgodnih crnih njuškica (Arhiva)

Kampanji kad se male ruke slože i crna njupka se udomiti priključuje se i udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet, upoznajte ove divne njuške

Tonkica je tužna bili su joj obećani njeni ljudi a onda su se prestali javljati U svojih niti godinu dana proživjela je toliko nesreće i nepravde da bi i kamen puknuo od jada, ali njeno srce nije.Tonka je i dalje vesela pasica, ponašanjem više nalikuje na štene nego na mamu izbačenu na hladnoću sa 5 bebača.Ali Tonkica je to sve hrabro podnjela i ostala vedra i vesela, obožava ljude, obožava se maziti i voli se igrati sa drugim psima.Trenutno je u privremenom domu sa još jednom pesekicom i uživa u zajedničkim šetnjama.Potpuno je cjepljena i čipirana i samo čeka svoje zauvijek ljude

Ramona je mala curkica od svojih 2 i pol mjeseca Život je započela izbacivanjem na hladnoću.A onda je našla svoj dom.Sreća je trajala kratko, vratili su nam Ramonu jer kao i svako drugo štene gricka sve što stigne i piški i kaka u stanu (kao što bi i trebala jer nije procjepljena do kraja)Maloj Ramoni nikako da se osmjehne sreća.Jesi li ti onaj koji joj može vratiti vjeru u ljude, možeš li joj ti pružiti pravi zauvijek dom kakvog zaslužuje.

Onyx je sa samo dva i pol mjeseca otkrila ljudsku okrutnost, izbačena je van na snijeg, ali sada je na toplom i igra se sa svojom lopticom i jako se trudi biti super curka, traži ići van na wc, a traži i izgubljene pse po mirisu.

Zato joj tražimo iste takve ljude, ljude koji će ju maziti i paziti, ljude koji ju neće izbaciti iz svog srca i doma, ljude koji će u njoj prepoznati potencijal i možda uz pomoć naše male Onyx spašavati živote, jer mala ONYX ima veliki potencijal.

Crni je tipična hrvatska priča. Vjerojatno uzet jer je bio preslatko čupavo štene, ali kad je malo narastao, završio je na cesti. Sada ima između 6-10 mjeseci, ima sve zubiće ali piški kao curica. Ima prekrasnu dugu mekanu crnu dlaku i jako se voli maziti i žvakati žvakalice. S drugim psima slaže se sasvim dobro, a ni mace mu nisu neki problem. Trenutno je na čuvanju u boksu pa će mu vjerojatno trebati dan dva da se nauči tražiti u šetnju.

Petra Puvača
Predsjednik
Udruga za zaštitu životinja "Sedma od Devet"
Naserov trg 4 
10000 Zagreb
M: 00385/91/7960530
www.sedmaoddevet.hr

01.02.2014. 13:20:00
http://metro-portal.hr/crne-njuske-udruge-sedma-od-devet/83030/