Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2011. 12:56:00
LJETNI TRANSFER

Ćorluka zanimljiv Liverpoolu

Tottenham Ćorluku namjerava zamijeniti braničem Kyleom Walkerom, interes za Ćorluku pokazao je Liverpool

Ćorluka
Ćorluka (Getty Images)

Vedran Ćorluka nalazi se na popisu želja Liverpoola za novu sezonu, objavio je u četvrtak internetski portal "tribalfootball.com", prenosi Hina.

Naime, trener Tottenhama Harry Redknapp nedavno je izjavio da će sljedeće sezone prvi izbor na poziciji desnog braniča biti Kyle Walker, koji je trenutno na posudbi u Aston Villi. Budući da je to standarna pozicija Vedrana Ćorluke u Spursima i hrvatskoj reprezentaciji u Liverpoolu pažljivo prate situaciju i spremni su u ljetnom prijelaznom roku angažirati hrvatskog igrača koji može igrati desnog braniča, ali i na poziciji stopera.

Ćorluka je 2007. iz zagrebačkog Dinama otišao u Manchester City za 8 milijuna funti. Odmah je postao standardni prvotimac, a nakon jedne sezone pridružio se Luki Modriću u Tottenhamu. Transfer je bio vrijedan 8,5 milijuna funti, a Ćorluka je potpisao ugovor koji ga sa Spursima veže do ljeta 2014. Prve dvije sezone u Spursima Ćorluka je bio standardni prvotimac, no ove sezone zbog ozljede je rijetko ulazio u igru, a nakon što je ponovno postao standardan nedavno se ozlijedio u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv AC Milana.

03.03.2011. 12:56:00
http://metro-portal.hr/corluka-zanimljiv-liverpoolu/56057/