Metro-portal.hr

objavljeno 18.08.2021. 17:01:00
NOVE PONUDE

Comcast i ViacomCBS najavljuju SkyShowtime

SkyShowtime će od 2022. godine biti dostupan na preko 20 europskih tržišta uključujući Španjolsku, Portugal, Nordijske zemlje, Nizozemsku, Srednju i Istočnu Europu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Comcast Corporation i ViacomCBS Inc. danas su najavili partnerstvo u kojem će pokrenuti novu uslugu video pretplate na zahtjev (SVOD) u više od 20 europskih zemalja i kojom će dosegnuti 90 milijuna domova. SkyShowtime će na jednom mjestu okupiti desetljeća najbolje zabave, filmova i originalnih serije iz portfelja robnih brandova NBCUniversal, Sky i ViacomCBS, uključujući naslove s kanala SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures i Peacock. Ogromna ponuda usluge obuhvatit će sve žanrove i kategorije publike, uključujući scenarističke drame, djecu i obitelj, ključne franšize, premijerne filmove, lokalne programe, dokumentarne filmove i još mnogo toga.

Očekuje se da će nova SVOD usluga biti pokrenuta 2022. godine, ovisno o regulatornom odobrenju. Usluga će biti dostupna potrošačima u: Albaniji, Andori, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Crnoj Gori, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Hrvatskoj, Kosovu, Mađarskoj, Nizozemskoj, Norveškoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj i Švedskoj.

SkyShowtime će biti mjesto za 10.000+ sati zabave nekih od vrhunskih kreatora kao i najomiljenijih sadržaja iz cijelog svijeta. Nova usluga uključivat će najnovije serije, nove filmove i TV sezone koji će se prikazivati svakog mjeseca te će korisnicima biti dostupna i kvalitetna biblioteka omiljenih filmova, svevremenskih klasika te obiteljski i dječji program.

"Pokretanjem SkyShowtimea jedinstveno smo pozicionirani da iskoristimo naš globalni mehanizam stvaranja sadržaja kako bismo korisnicima ponudili izvrsnu streaming ponudu uz pametno strateško ulaganje u fazama", izjavio je Raffaele Annecchino, predsjednik i glavni izvršni direktor ViacomCBS Networks International. "Kao nadopuna našem nedavno najavljenom partnerstvu Paramount+ sa Skyom u Velikoj Britaniji, Italiji i Njemačkoj, SkyShowtime predstavlja izuzetnu priliku za ubrzanje širenja našeg tržišta i izgradnju vodeće pozicije u SVOD-u u Europi."

 

"Naša nova streaming usluga SkyShowtime kombinirat će najbolje iz SAD-a i Europe, kultne brendove i zabavu svjetske klase za milijune potrošača na više od 20 novih tržišta", rekla je Dana Strong, izvršna direktorica grupe Sky. "Oslanjajući se na snagu nevjerojatnog sadržaja s NBCUniversala, Skya i ViacomCBSa, SkyShowtime pružiti će cijeloj obitelji izvrsnu ponudu osnaženu prepoznatljivim brendovima na ovim europskim tržištima.

Partnerstvo će biti strukturirano kao zajedničko ulaganje, s jednakim ulaganjima i zajedničkom kontrolom od strane ViacomCBSa i Comcasta. Dodatni detalji o ponudi SkyShowtime usluge, uključujući cijenu pretplate, bit će objavljeni naknadno.

18.08.2021. 17:01:00
http://metro-portal.hr/comcast-i-viacomcbs-najavljuju-skyshowtime/133715/