Metro-portal.hr

objavljeno 11.07.2012. 15:06:00
NOA BEACH CLUB

Cocoon Heroes prvi put u Hrvatskoj

Legenda elektronske glazbe i osnivač Cocoon networka Sven Vath stiže u Noa beach club

Sven Vath na plaži Bura Bura
Sven Vath na plaži Bura Bura (Arhiva)

U nedjelju 15.07.2012. u Noa beach club na plaži Bura Bura održat će se prvo Cocoon heroes događanje u Hrvatskoj. Cocoon heroes je dio agencije Cocoon network koja spaja tri važne komponente elektroničke glazbene scene u svijetu koje djeluju neovisno jedna o drugoj - Cocoon Artist Bookings, Cocoon Events koja se bavi organizacijom događaja i izdavačku kuću Cocoon Recordings.

Na Ibizi već godinama Cocoon events pripada jednoj od najuspješnijih organizacija, a od kako su otvorili Cocoon club u Frankfurtu pokrenuli su novu eru klubova u njemačkoj, postavljajući nove standarde u dizajnu, konceptu kluba i glazbi. Na prvom Cocoon heroes događanju u hrvatskoj nastupat će i sami osnivač Cocoon networka te ujedno i legenda elektronske glazbe Sven Väth u pratnji Sasche Dive.

Sve od svojih početničkih koraka na frankfurtskoj klupskoj sceni 1982. ime Svena Vätha se spominje ne samo kao konstanta razvoja ove umjetnosti poznate kao elektronička glazba, već i kao ime koje podržava i pronalazi mladi talent. Sven Väth ima poklonike u svim bitnim klubovima diljem svijeta, na svim većim festivalima, proputovao je Južnu Ameriku, svirao usred Tajlandske džungle, kulturni je ambasador njemačkog Goethe instituta. No na plesnom podiju ujedinjuje sve dobne skupine, te je zato već godinama najutjecajniji i najbolji DJ na svijetu , a njegove turneje vode ga kroz sedamdesetak gradova, bezbroj festivala na četiri kontinenta tijekom cijele godine.

Sven Väth u svom prvom nastupu u Noa beach club nastupa u pratnji Sasche Dive-a. Sascha je mladić iz Frankfurta, zajedno sa svojom izdavačkom markom Deep Vibes Recordings jedan je od najprominentnijih novih producenata u Njemačkoj. Iako stvara glazbu zvukom blisku ranoj eri dance glazbe SAD-a, njegova glazba ima jedinstveni potpis i ritam.

Noa beach club je impresivni klub koji se kompletno nalazi na površini mora te je jedini klub takve vrste u hrvatskoj, a kapaciteta je 3000 posjetitelja. Posjetitelji osim kopnenim putem mogu pristupiti klubu i brodom te se direktno privezati brodicom za sami klub, a nudi mogućnost i najma "otoka" unutar samog kluba omogućujući velikim grupama privatne zabave. Klub je otvorio sezonu drugog srpnja nastupom poznatog slovenskog DJ i producenta Valentina, a nakon nastupa velikana elektronske glazbe Sven Vätha nastupaju još Richie Hawtin, Norman Doray, Honey Dijon, Cassie, Latin Prince i mnogi drugi

 

Karte su dostupne u pretprodaji po cijeni od 180 KN putem sustava Eventim.

11.07.2012. 15:06:00
http://metro-portal.hr/cocoon-heroes-prvi-put-u-hrvatskoj/72538/