Metro-portal.hr

objavljeno 15.08.2008. 19:39:28

Clubbing

PREPORUKA -  Dave Clark 15. 8., Aurora
PREPORUKA - Dave Clark 15. 8., Aurora

Jedni od najpoznatijih hrvatskih klubova, vodička Hacienda i primoštenska Aurora za ovaj su vikend pripremile prave glazbene poslastice. Tako večeras u Haciendi nastupaju legendarni Shapeshiftersi koji su na našim prostorima uvijek rado viđeni gosti, a u Aurori će zasvirati britanski producent i DJ Dave Clark i Silicone Soul ( škotski DJ-i Craig Morrison i Greame Reedie). U porečkom Byblosu, po prvi put u Hrvatskoj, nastupiti će francuski Dj, producent i remikser, Joachim Garraud. Ako vas više privlači pop-glazba, ne propustite nastup pjevačice Nine Badrić u Aurori (16. kolovoza, subota).

Shapeshiftersi spremni za Haciendu

Svi vi koji ljetujete u Vodicama ili u nekom obližnjem mjestu večeras obavezno posjetite klub Haciendu u kojem će nastupiti legendarni Shapeshiftersi. Dvojac Max Reich i Simon Marlin proslavili su se pjesmom ‘Lola’s Theme’ iz 2003. godine koja je zauzela vodeće mjesto na svim svjetskim glazbenim ljestvicama. Brzo su osvojili rodnu Englesku, a onda su si zacrtali kako moraju ‘oboriti s nogu’ i ostatak svijetu. U tome su i uspjeli. Pozivi su stizali sa svih strana, a posebno su bili dobro prihvaćeni na Ibizi gdje su imali status glavnih zabavljača.

Krajem 2004. izdaju svoju prvu miksanu kompilaciju ‘House Grooves’. Kompilacija je oduševila publiku i kritičare, a sve ostalo je, reklo bi se, povijest. Shapeshiftersi u vodičkoj Haciendi nastupaju u sklopu programa ‘Delight me’, a za warm up će biti zadužen Sasha Gardijan. Nanese li vas put, pak, večeras u Primošten, posjetite klub Auroru u kojem će svirati Dave Clark, popularni britanski producent i DJ. Clark je široj publici najpoznatiji po svojim tech-house partyjima. Njemu će se za pultom pridružiti Silicon Soul iza kojeg se kriju dva škotska DJ-a, Craig Morrison i Greame Reedie. Svoj premijerni nastup u Hrvatskoj večeras u klubu Byblos u Poreču ima Joachim Garraud, francuski DJ, producent i remikser. Garraud je 2007. godine proglašen za najboljeg DJ-a u Francuskoj.

U primoštenskoj Aurori večeras će nastupiti Dave Clark, britanski DJ i producent. Clark je široj publici najpoznatiji po svojim otkačenim tech-house partyjima. 

Inače, Aurora ovaj vikend priprema brojna iznenađenja za ljubitelje svih glazbenih pravaca. Tako u subotu (16. kolovoza) u tom klubu nastupa Nina Badrić, a u nedjelju (17. kolovoza) za pult će stati njemački DJ Magic Flava koji će biti počasni gost posljednjeg Blackouta u Aurori. Rezidenti: Phat Phillie, Bronson i Frx. Također, Podsjećamo vas da 21. kolovoza počinje Atlantis Summer Challenge čiji je medijski pokrovitelj Metro Express. Atlantis Summer Challenge je festival skate kulture. Prvi put održan u rujnu 2007., ove godine je dignut na novu razinu pa će medu ostalim posjetiteljima pružiti filmski, glazbeni te natjecateljski uvid u skate kulturu.

Piše: Piše: Iva Novak
15.08.2008. 19:39:28
http://metro-portal.hr/clubbing4/10906/