Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2010. 14:27:00
JEWISH FILM FESTIVAL

Closing party Židovskog filmskog festivala uz KU BO

OSVOJITE ULAZNICE - U dvorani Jedinstva u subotu 29.05. opustite se uz KU BO, te vatrene plesačice i pjevačice Saru i Daniecell

JFF closing party
JFF closing party (Jewish film festival closing party)

Besplatne projekcije, predavanja, radionice, izložbe i razni edukacijski sadržaj samo su dio četvrtog izdanja Jewish Film Festivala, a šlag, kao i uvijek, dolazi na kraju. U suradnji s confusionom, ovogodišnji JFF, 29.05. u dvorani Jedinstva organizira spektakularno zatvaranje sa austrijskim producentom Stereotypom, u posljednje vrijeme poznatijim kao KU BO.

KU BO aka Stereotyp je bečki don bass glazbe. Još od kraja devedesetih dio je proslavljenog labela G-stone, a u dugogodišnjoj karijeri imao je priliku raditi s nizom glazbenika sličnih preferencija, među kojima su Cappadonna (Wu Tang Clan), Daddy Freddy, Tikiman, Warrior Queen, Lady Saw. Možda najzanimljivije suradnje plod su prijateljstva sa berlinskim bendom Jahcoozi, te Ceejem na projektu Stereotyp meets Al Haca. Njegova glazba uvrštena je na vrhunske kompilacije i mikseve kao što su Vienna Scientists, Fact mix, !K7 DJ-Kicks, DUB Sessions i drugi, a zadnjih par godina Stefan je proveo u glazbenom laboratoriju prepustivši se eksplozivnom alter egu KU BO, čiji rad obožava i sam Gilles Peterson.

U Zagreb dolazi sa Sarom i Daniecell, pjevačicama i plesačicama od kojih će vam zastati dah, a žmarci preuzeti tijelo.

Cijene ulaznica su 30kn u pretprodaji (Prostor, Mesnička 5 i Kingston, Radićeva 3), a 40 kn na blagajni Jedinstva na dan koncerta.

Osvojite ulaznice na Metro portalu.

28.05.2010. 14:27:00
http://metro-portal.hr/closing-party-zidovskog-filmskog-festivala-uz-ku-bo/40385/