Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2008. 22:31:20
KINGS OF COMEDY

Cleese, Atkinson i Williams za princa Charlesa

Stvarno kraljevski line-up za rođendan britanskog princa u dobrotvornoj komediji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Robin Williams vraća se na britanske daske koje život znače kako bi se pridružio dvojici vjerojatno najsmješnijih Britanaca, Johnu Cleeseu i Rowanu Atkinsonu na gala izvedbi klasične noći komedije, We Are Most Amused u londonskom New Wimbledon Theatre.

We Are Most Amused ima dugu tradiciju prikazivanja na britanskim pozornicama, a svakih se nekoliko godina uspije složiti neka zvjezdana postava, koja zatim izlazi na nekom mediju (ploče sa snimkama s početka sedamdesetih vrlo su tražena roba koja se teško nabavlja), no teško da je i jedna nadmašila ovu. 

Ovako sjajna postava obilježit će 60-ti rođendan princa Charlesa, poznatog obožavatelja humora koji će, zajedno s Camillom Parker-Bowles, groficom od Cornwalla pozvati posjetitelje da, uz plaćene ulaznice, doniraju sredstva dobrotvornoj zakladi The Prince's Trustu.

Williams će morati izvući najbolje iz sebe, jer se Cleese i Atkinson već bruse za živi nastup i obećavaju „nešto vrlo posebno".

Rowan Atkinson zadnji je puta nastupao uživo pred 17 godina, a trenutno se priprema za ulogu Fagina u produkciji Oliver! na WestEndu. Osim velikana komedije nastupit će i mlade snage britanskog humora, kako u skečevima tako i u stand-up nastupima.

Cijela priredba odvija se uz podršku ITV-a, koji će snimku večeri smijeha emitirati nakon nekoliko dana, a producirat će i DVD i CD snimke koje će se naći u prodaji. Dio zarade od prodaje također će ići u zakladu princa Charlesa koja se naviše bavi mladima. (metro-portal)

 

 

30.09.2008. 22:31:20
http://metro-portal.hr/cleese-atkinson-i-williams-za-princa-charlesa/12146/