Metro-portal.hr

objavljeno 20.01.2010. 00:43:21
PRIJE KINE

Ćiro Blažević je osoba godine u izboru 'Dnevnog Avaza'

Ovo je mala utjeha za ispadanje u baražu od Portugala i moju ostavku na mjesto izbornika i došla mi je kao melem na ranu, izjavio je Ćiro na dodjeli nagrade

(Dado Ruvić/Cropix)

Bivši bosanskohercegovački izbornik nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević preuzeo je u utorak navečer u Sarajevu priznanje sarajevskog "Dnevnog Avaza" čije ga je uredništvo proglasilo osobom 2009. godine, objavljeno je na internetskoj stranici tog najtiražnijeg dnevnika u BiH.

Svečanost je održana u zgradi Avaza Twist Toweru a priznanje je uručio glavni i odgovorni urednik "Dnevnog avaza" Sead Numanović i urednik Sportske rubrike Oleg Lokmić. Ćiro je zbog dodjele priznanja doputovao u Sarajevo a uručen mu je umjetnički rad sarajevskog zanatlije Nasira Jabučara.

"Ovo je mala utjeha za ispadanje u baražu od Portugala i moju ostavku na mjesto izbornika i došla mi je kao melem na ranu. Moram reći i to da sam mjesto izbornika napustio samo zbog predsjednika Nogometnog saveza BiH Sulejmana Čolakovića. On je to želio i na kraju ostvario", rekao je bivši bosanskohercegovački izbornik.

Ćiro je zaželio uspjeh svom nasljedniku Safetu Sušiću kojeg je okarakterizirao kao potpunu suprotnost.

"Nadam se da će on ovoj našoj Bosni i Hercegovini donijeti radost i satisfakciju. Želim mu puno sreće i da uspije u narednim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo", rekao je Ćiro Blažević. On je nakon odlaska s klupe nogometnog izbornika BiH postao trener kineskog kluba Shanghai Shenhua. (hina/metro-portal)

20.01.2010. 00:43:21
http://metro-portal.hr/ciro-blazevic-je-osoba-godine-u-izboru-dnevnog-avaza/31031/