Metro-portal.hr

objavljeno 28.11.2012. 12:48:00
SPEKTAKL

Cirkus Mother Africa donosi čari Afrike u srce Zagreba

Hrvatska publika imat će priliku uživati u novim, zanimljivim izvedbama cirkusa koji aktivira sva osjetila i oduzima dah

Fenomenalni umjetnici na pozornici
Fenomenalni umjetnici na pozornici (AdriaEntertainment)

Cirkus Mother Africa dolazi u srce Zagreba, te će nam svojim očaravajućim izvedbama približiti čari Afrike pritom prenoseći 100% zabave, 100% energije, 100% afričke glazbe!

Hrvatska publika imat će priliku uživati u novim, zanimljivim izvedbama cirkusa koji aktivira sva osjetila i oduzima dah! Popularno nazvan "Cirkus Osjećaja", prepun je različitih točki koje su s lakoćom prezentirane publici. Show uključuje akrobacije, izvrsno sinkroniziranu glazbenu pozadinu, te kostimografiju inspiriranu tradicionalnim afričkim plesačima. Svatko može osjetiti energiju i radost života s kontinenta za koji kažu da je kolijevka čovječanstva, a kombinacija tradicionalnog afričkog folklora i modernog cirkusa čini ih zaista posebnima.

Više od 40 izvođača iz cijele Afrike puna 2 sata stvaraju umjetnost istovremeno se odlično zabavljajući zajedno s publikom. Svaki od plesača je i pjevač ili glazbenik, a neki od njih su sve odjednom: plesač, pjevač i svirač! Svaki dio predstave ima svoj vrhunac, a svi dijelovi su povezani u kompaktnu cjelinu nazvanu Mother Africa. Unatoč činjenici kako su izvođači iz različitih dijelova Afrike, oni čine jednu veliku obitelj prenoseći zabavu i strast kako na pozornicu tako i na publiku.

Bend koji svira uživo na pozornici konstantna je pokretačka sila koja samostalne točke objedinjuje u cjelinu. Od pulsirajućih ritmova do savršene scenografije, te tradicionalnog afričkog plesa, ova predstava oduševit će sve članove obitelji!

Ulaznice za najinovativniji cirkus na svijetu u prodaji su na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te na www.eventim.hr .

Cijene ulaznica su:

Vip parter-160 kuna

Parter-120 kuna

Donja tribina-90 kuna

28.11.2012. 12:48:00
http://metro-portal.hr/cirkus-mother-africa-donosi-cari-afrike-u-srce-zagreba/75141/