Metro-portal.hr

objavljeno 11.03.2013. 13:30:00
FUN

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja predstavljaju veterinara

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja je zabavno- edukativni program koji jednom mjesečno promiče glumačke i iluzionističke vještine, ali i interesantna zanimanja

Luka Vidović predstavlja veterinara
Luka Vidović predstavlja veterinara (Menart)

Druženje  s vrckastim rakunom Pierrom i Lukom Vidovićem održat će se i ovoga puta  u KIC-u (Kulturno informativnom centru), Preradovićeva 5/1,  16.03., a pridružit će im se  veterinar Vladimir Pezo  koji će vas zajedno s Lukom uvesti u svijet iluzije i sve ljubitelje životinja upoznati sa svojim zanimanjem, a djeca će mu moći postaviti sve što ih zanima  o radu s životinjama.

Nakon što smo se prošli mjesec družili s stomatologomHrvojem Starčevićem, , ovoga puta u goste nam dolazi veterinar koji će nas uvesti u tajne životinjskog  svijeta. Vladimir Pezo poznati je zagrebački veterinar koji će svoje dugogodišnje iskustvo rada sa životinjama podijeliti upravo s vama.  Razmišljate o tome da nabavite kućnog ljubimca? Volite životinje i imate bezbroj pitanja, a ne znate koga biste ih pitali? Sada, iz prve ruke,  možete saznati sve što zanima vas i vaše najmlađe.

Osim putovanja u svijet jedinstvene iluzije, djecu očekuju poklončići, smijeh, sudjelovanje u trikovima iz „Lukine čarobne kutije" te veselje kojim će započeti vikend!

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja je zabavno- edukativni program koji jednom mjesečno promiče glumačke i iluzionističke vještine, ali i interesantna zanimanja koja nas svakodnevno okružuju. Čekamo vas i pripremamo vam brojna iznenađenja.

Za vrijeme dječjeg putovanja u svijet iluzije - odrasli se mogu družiti u kafiću KIC-a  J

Ulaznice se mogu rezervirati putem rezervacije@menart.hr ili kupiti od 1. ožujka u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 15 kn do 10.3, a nakon toga po cijeni od 20 kn, neovisno o rezervacijama. U slobodnoj prodaji je samo 40 ulaznica, a maksimalno 30 ulaznica bit će dostupno putem rezervacija te se moraju preuzeti najkasnije do 10. ožujka u prostorijama KIC-a. 

Ukoliko ostane ulaznica na dan predstave, bit će u prodaji od 10 - 11 sati. Za dodatne pojedinosti molim kontaktirajte rezervacije@menart.hr. Blagajna u KIC-u radi svakim danom od 9:00 do 16:00, osim subote i nedjelje!

Sve novosti možete pratiti na  na facebook stranici Menart Kids ili Luke Vidovića

11.03.2013. 13:30:00
http://metro-portal.hr/ciribu-ciriba-i-vesela-zanimanja-predstavljaju-veterinara/76962/