Metro-portal.hr

objavljeno 07.10.2013. 12:20:00
COOL

Čiribu čiriba i učitelj razredne nastave

Samo još par dana, dijeli nas od ponovnog zajedničkog druženja u Kulturno Informativnom Centru

Dođite u subotu
Dođite u subotu (Arhiva)

Čiribu Čiriba i vesela zanimanja  idealan su odabir za sve roditelje koji svojim mališanima žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend. Sve što do sada niste znali o poslu i radnome danu jedne učiteljice razredne nastave, a zanima vas i vaše dijete, ovo je prilika koju ne smijete propustiti.

Kroz Lukine čarobne trikove u kojima klinci i klinceze aktivno sudjeluju, kroz smijeh, igru, zanimljive hypo poklončiće i potpuno besplatne sokiće za mališane, sat vremena proći će u trenu. Dok se mališani zabavljaju i postavljaju svakojaka pitanja Luki i učiteljici, roditelji se mogu odmoriti i opustit uz odličnu cijenu kave u kafiću KIC-a.

S obzirom na ograničeni kapacitet mjesta, a veliku zainteresiranost javnosti, molimo vas da svoje ulaznice kupite ili rezervirate na vrijeme.

Svoje ulaznice možete kupiti  u KIC-u, Preradovićeva 5/1, po cijeni od 20 kn. Ukoliko ostane ulaznica, moći ćete ih kupiti sat vremena prije početka predstave po cijeni od 25 kuna.

Za sva pitanja, slobodno se obratite na  rezervacije@menart.hr .

Sve novosti možete pratiti na facebook stranici Menart Kids  ili na www.menart.hr.

07.10.2013. 12:20:00
http://metro-portal.hr/ciribu-ciriba-i-ucitelj-razredne-nastave/80897/